Menu Close

Hieman välittömistä matkasuunnitelmistamme

Mitkä ovat välittömät matkasuunnitelmamme? Itse asiassa meidän pitäisi varmaan kertoa koko vuoden matkasuunnitelmamme, mutta emme ole niin organisoituneita. Meillä on massat suunnitelmista, voimme sanoa, mutta ainoa asia, joka on täysin lyöty lukkoon, on aivan seuraavat matkat.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

CocoLoco-kokemus

Lähdemme risteilylle! Viking Cinderella aloittaa juhlaristeilyt "CocoLoco-kokemus" - eläviä esiintyjiä, ilma-akrobatiaa, megapalloja ja lasertykkejä. Joka perjantai ja lauantai esirippu nousee juhlavene Tuhkimon uuteen megashow'hun, jossa on esityksiä ja musiikkia 70-luvulta nykypäivään. Me suuntaamme gaalan ensi-iltaan 1. helmikuuta - ja kerromme tietenkin kokemuksistamme!

Alppien maailmancup Åressa

Maailman parhaat alppihiihtäjät kohtaavat maailmancupissa 12 päivän ajan 4.-17. helmikuuta. Alppien maailmancup Åressa ja kilpailevat mitaleista alamäessä, super G:ssä, jättiläisslalomissa, slalomissa, alppiyhdistetyssä ja joukkuekilpailuissa. Matkustamme tänne muutamaksi päiväksi yhteistyössä Itävallan matkailutoimiston kanssa. Kuulostaako tämä hämmentävältä? No, ehkä, mutta älä huoli, kerromme sinulle lisää!

Skidsemester i Österrike
Paikalla Alpbachtalissa Itävallassa vuosi sitten

Lisää matkasuunnitelmia kevääksi ja kesäksi

Meillä on vielä paljon matkasuunnitelmia kevääksi ja kesäksi, mutta toistaiseksi on paljon sellaista, mikä on hieman epäselvää. Suunnitelmissa on muun muassa Islanti, Tšekki ja Saksa, ja kesällä matkailuauton kanssa Baltian maat. Ehkä siitä tulee jotain aivan erilaista ja odottamatonta? Kerromme lisää heti, kun tiedämme enemmän!

Island hamn
Ehkäpä vierailu Islantiin?

Onko sinulla matkasuunnitelmia kevääksi tai kesäksi? Kerro meille!

Tilaa uutiskirjeemme