Menu Close

Uudet melamiiniset astiat

Advertisement

Nyt olemme vihdoin saaneet uuden melamiiniliinan matkailuautoon. Ostimme vanhan Åhlénsista yli viisi vuotta sitten, ja se on nyt naarmuuntunut ja värjäytynyt. Oli siis aika hankkia uusi, ja pitkän etsinnän jälkeen löysimme sellaisen, josta pidimme. Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Uusi melamiininen astiasto

Tilasimme astiat BS Camping & Fritidiltä ja maksoimme 370 kruunua + toimituskulut astiastosta, joka on tarkoitettu neljälle hengelle ja jossa on litteä lautanen, lautanen, syvä lautanen ja muki. Onko kukaan muu ostanut viime aikoina matkailuautoonsa uutta astiastoa tai suunnittelee omansa uusimista?

PäivitysMeiltä on kysytty, onko BS Camping & Leisure lopettanut tämän astiaston myynnin, ja siltä näyttääkin, kun tarkastelemme heidän sivustoaan. Löydät heidän melamiiniastiastonsa klikkaamalla kategoriaa "Camping equipment" ja sitten "Kitchen and cooking".

Melaminservis

Tilaa uutiskirjeemme