Retkeilyala on kasvanut räjähdysmäisesti kahden viime vuoden aikana. Useimmat leirintämatkailijat tietävät tämän jo. Vuoden 2020 ensimmäinen pandemian kesä jää monille mieleen kesänä, jolloin tiettyjen retkeilyvarusteiden hankkiminen vaikeutui materiaalipulan ja kotimaan retkeilyyn kohdistuvan kiinnostuksen voimakkaan kasvun vuoksi.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Siksi päätimme puhua Leirintätarvikkeet 4Ujoka on yksi maan suurimmista retkeilyn varaosien ja tarvikkeiden vähittäismyyjistä ja jonka kotipaikka on Sundsvallissa.

Campingtillbehör 4U - återförsäljare av campingtillbehör

Sundsvall, täältä tullaan!

Kuten monet tietävät, olemme matkailuautomatkalla Keski-Euroopassa, joten Sundsvalliin pääseminen ei ole nyt helppoa. Mutta kiitos modernin teknologian! Tämänhetkisen tilanteen arvioimiseksi otamme videoyhteyden Sundsvalliin, jossa Campingtillbehör 4U on juuri muuttanut uusiin tiloihin. Siellä tapaamme työmaapäällikkö Johan Paldaniuksen ja hänen henkilökuntansa.

Johan, mitä mieltä olet retkeilyalan kehityksestä viime vuosina?

"Meille se on ollut enimmäkseen myönteistä, eikä vähiten se, että pandemian aikana on syntynyt paljon uusia leiriläisiä. Jos puhutaan yrityksestä, olemme huomanneet asiakkaiden määrän kasvaneen selvästi pandemian alettua. Postimyyntimme sujuu hyvin, ja teemme kaikkemme vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin."

Johan Paldenius, Campingtillbehör 4U
Johan Paldenius, Leirintätarvikkeet 4U

Kerro meille hieman lisää yrityksestä. Miten kaikki alkoi?

"Campingtillbehör 4U aloitti toimintansa vuonna 2012 Söråkerissa, Sundsvallin pohjoispuolella, pienessä kotitallissa. Liiketoiminta kasvoi nopeasti tarvikkeiden ja varaosien kysynnän myötä, joten varasto siirrettiin Jönköpingiin ja sitä kautta myös postimyynti. Asiakaspalvelu säilyi Söråkerissa vuoteen 2019 asti, jolloin yritys sai uudet omistajat. Pian sen jälkeen toimisto siirrettiin Sundsvalliin."

Miltä se näyttää tänään?

"Keväällä 2020 avasimme ensimmäisen fyysisen myymälän toimistomme ja asiakaspalvelumme yhteyteen. 2021 otimme itse haltuun varaston, joka siirrettiin Sundsvalliin, joten nyt meillä on sekä varastomyymälä että postimyynti saman katon alla. Tuntuu hyvältä, että olemme itse vastuussa kaikesta, mitä lähetämme asiakkaillemme pääasiassa Ruotsissa ja Norjassa", Johan sanoo.

Campingtillbehör 4U - återförsäljare av campingtillbehör

Kukoistava ja kasvava teollisuus

Sillä aikaa kun keskustelemme, työntekijät kiirehtivät edestakaisin hyllyjen välillä ja poimivat asiakkaiden tilauksia lähetettäväksi. On selvää, että työntekijöiden pulssi ja hyvinvointi on korkealla. Saamme vaihtaa muutaman sanan Saran kanssa, joka on pakkaamassa asiakastilausta.

Sara, näytät olevan kiireinen?

WIFI.se

"Kyllä, nyt on sesonkiaika, ja kaikki haluavat tilauksensa mahdollisimman pian." "Kyllä, nyt on sesonkiaika, ja kaikki haluavat tilauksensa mahdollisimman pian."

Onko työ hauskaa?

"Ehdottomasti, retkeilyssä ja vapaa-ajassa on jotain myönteistä. On myös mukavaa nähdä kasojen pienenevän."

Mitkä ovat vaikeudet?

"Että esineitä on niin paljon. Meidän on tarkistettava kahdesti, että lähetämme oikean tavaran oikealle asiakkaalle". Täällä oppii joka päivä jotain", Sara sanoo hymyillen.

Neula heinäsuovassa

Kun näemme suuren varastomyymälän ja kaikki hyllyt, jotka nielaisevat tuhansia tavaroita, herää kysymys, miten kaikesta pidetään kirjaa. Tuntuu kuin löytäisi neulan heinäsuovasta.

Johan, miten pidät kaiken järjestyksessä?

"Meillä on järjestelmä, jossa kaikki esineet säilytetään omissa paikoissaan, joten jokainen esine on omassa paikassaan. Näin voimme nopeasti valita ja lähettää oikean tilauksen. Pakkaus- ja poimintahenkilöstö on oppinut, missä kaikki sijaitsee."

Asiakaspalvelu kahdella kielellä

Taustalta kuuluu puhelinten surinaa yhteen ääneen. Täällä Titti, Camilla ja Sophi istuvat ja vastaavat asiakkaiden kysymyksiin. Asiakkaat sekä Ruotsista että Norjasta tulevat tänne kysymyksineen. Emme halua häiritä heitä tarpeettomasti, joten esitämme kysymyksen Johanille.

Mitä asiakkaat kysyvät eniten?

"Yleinen kysymys on, mitä varaosaa asiakas tarvitsee ja mikä markiisi sopii hänen asuntovaunuunsa tai matkailuautoonsa. Asiakaspalveluhenkilöstöllämme on suora yhteys tavarantoimittajiin, ja he voivat nopeasti selvittää, mitä osaa tarvitaan. Puhelimen lisäksi meille tulee päivittäin paljon sähköposteja, joihin on myös vastattava", Johan sanoo.

Mikä mielestänne luonnehtii teitä yrityksenä?

"Tässä tapauksessa sanoisin, että asiakaspalvelumme, joka todella tekee kaikkensa vastatakseen asiakkaiden kysymyksiin ja saadakseen oikeat osat mahdollisimman nopeasti." "Tässä tapauksessa sanoisin asiakaspalvelumme, joka todella tekee kaikkensa vastatakseen asiakkaiden kysymyksiin ja saadakseen oikeat osat mahdollisimman nopeasti."

Campingtillbehör 4U - återförsäljare av campingtillbehör

Kuumaa retkeilyalalla

Karavaanariteollisuus on hyvin elinvoimainen, eikä vähiten ajoneuvopuolella. Spekuloimme joillakin markkinoiden myydyimmillä ja uusilla tuotteilla.

Onko teillä mitään uutta mielenkiintoista?

"Olemme tietysti ainoat, joilla on EasyLevel, joka on täysin uusi, Ruotsissa kehitetty digitaalinen vesivaaka ja siihen liittyvä sovellus. Sen avulla on helppo nähdä, milloin matkailuautosi tai -vaunusi on vaakatasossa. Se helpottaa, kun ei tarvitse juosta ympäri ajoneuvoa analogisen vesivaakaan kanssa. "

Johan Paldenius, Campingtillbehör 4U

Mikä on tämänhetkinen bestseller?

"EasyLevel ja MaxxFan-kattotuuletin, joka on mielestämme markkinoiden paras kattotuuletin. Sitten asiakkaat tietysti ostavat kulutustarvikkeita, kuten tabletteja tyhjennyssäiliöön ja makean veden puhdistukseen."

Mitä mieltä olet tulevaisuudesta?

"Ala jatkaa kasvuaan ja me sen mukana, mikä näkyy selvästi liikevaihdossamme. Olemme myös huomanneet kiinnostuksen lisääntyneen voimakkaasti nuoremman kohderyhmän, 25-45-vuotiaiden, keskuudessa, mikä on hienoa! Yksi esiin noussut trendi on rakentaa pakettiauto uudelleen itse, tai 'plåtis', kuten me sanomme."

Vielä yksi kysymys, Johan. Miten kiteyttäisit roolisi leirintäalalla?

"Meidän pitäisi olla lähellä asiakasta. Ja että rakastamme tietenkin retkeilyä!", Johan päättää.

Kiitämme tällä tavoin Johania ja hänen kollegoitaan vierailusta Camping Accessories 4U:ssa tällä kertaa. Kun katkaisemme yhteyden, poistumme täynnä olevien hyllyjen ja onnellisten retkeilyn harrastajien joukosta. Ajattelemme ensi kesänä rullata pohjoiseen, joten ehkäpä Sundsvallissa vieraillaan sitten "oikeasti" ...

Campingtillbehör 4U - återförsäljare av campingtillbehör

Tilaa uutiskirjeemme