Menu Close

Uudet vaatteet uudenvuoden juhliin

Onko aika hankkia uusi asu uudenvuodenaaton juhlia varten? Uudenvuodenaatto lähestyy kovaa vauhtia. Etkö ole vielä suunnitellut menua? Etkö tiedä, mitä pukea päällesi? Meillä ei ole juuri nyt ehdotuksia uudenvuodenmenusta, mutta jos olet miespuolinen ja haluat päivittää vaatekaappisi, meillä saattaa olla pieni vinkki. Jos olet seurannut blogia, voit ehkä arvata, mistä Peter sai nämä uudet kengät. Mutta odota, kunnes näet takit!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Taracci-uutisia

Kauppaan on lisätty paljon uusia tuotteita. Taracci, mukaan lukien tyylikkäästi suunnitellut paidat ja erittäin siistit takit. Kaikissa takeissa on tyylikkäitä yksityiskohtia ja joissakin on irrotettava huppu. Jotkut ovat hillityn mustia, kun taas suunnittelija Feyo Taracci on leikitellyt väreillä toisissa. Minkä luulet Peterin ja hänen poikansa Robinin valinneen? Sinisen ja oranssin... Minusta ne ovat tosi siistejä! Mitä mieltä sinä olet?

Robin och Peter i nya kavajer från Taracci
Robin ja Peter uusissa Taracci-takeissa

Vaatteet uudenvuoden juhliin

Taracci-myymälä sijaitsee Tegnergatan 14:ssä Tukholmassa, lähellä Rådmansgatanin metroasemaa. Täältä löydät paidat, housut, farkut, liivit, takit, päällysvaatteet, vyöt, solmiot, kalvosinnapit ja kengät. Täällä työskentelee myös Peterin poika Robin.

Saattaa vaikuttaa siltä, että pidämme Taraccista vain siksi, että Robin työskentelee täällä, mutta asia on oikeastaan päinvastoin. Taracci on ollut Peterin ja Robinin suosikkikauppa jo vuosia, ja juuri tämä johti siihen, että Robin sai työpaikan täällä muutama vuosi sitten. Ja kyllä, tietysti keskiviikon alennusmyynti on alkanut! Siellä on todella paljon upeita vaatteita uudenvuoden juhliin - ja tietysti muihinkin tilaisuuksiin.

Miten vietät uudenvuodenaattoa tänä vuonna? Aiotteko juhlia Ruotsissa vai oletteko suunnitelleet Uudenvuoden matka? Tiedätkö mitä pukea päällesi?

Peter i sin nya kavaj från Taracci
Peter uudessa Taracci-takissaan - tässä irrotettava huppu irrotettuna.

Tilaa uutiskirjeemme