Meny Stäng

Nya kläder till Nyårsfesten

Dags för nya kläder till Nyårsfesten? Nyårsafton närmar sig med stormsteg. Har du inte planerat menyn ännu? Vet du inte vad du ska ha på dig? Vi har inga förslag på nyårsmeny just nu, men om du är av manligt kön och behöver uppdatera din garderob har vi kanske ett litet tips. Ni som följt bloggen kan kanske gissa var Peter har införskaffat de här nya skorna. Men vänta bara tills du får se kavajerna!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nyheter på Taracci

Det har kommit in en hel del nyheter i butiken Taracci, bland annat skjortor med snygg design och rysligt coola kavajer. Alla kavajer är designade med snygga detaljer och vissa har avtagbara huvor. Vissa är diskret svarta, medan designern Feyo Taracci har lekt med färg när det gäller andra. Och vilka tror du att Peter och hans son Robin fastnade för? En blå och en orange … Jag tycker att de är supercoola! Vad tycker du?

Robin och Peter i nya kavajer från Taracci
Robin och Peter i nya kavajer från Taracci

Kläder till Nyårsfesten

Butiken Taracci hittar du på Tegnergatan 14 i Stockholm, nära Rådmansgatans tunnelbanestation. Här hittar du skjortor, byxor, jeans, västar, kavajer, ytterplagg, bälten, slipsar, manschettknappar och skor. Det är också ganska troligt att du hittar Peters son Robin, som jobbar här.

Det kan kanske verka som att vi gillar Taracci bara för att Robin jobbar här, men egentligen är det precis tvärtom. Taracci har varit Peters och Robins favoritbutik under många år, och det var just det som ledde till att Robin fick jobb här för några år sedan. Och ja, självklart har mellandagsrean dragit igång! Det finns verkligen massor av snygga kläder till nyårsfesten – och till andra tillfällen förstås.

Hur ska du fira Nyårsafton i år? Ska du fira i Sverige eller har du planerat en nyårsresa? Vet du vad du ska ha på dig?

Peter i sin nya kavaj från Taracci
Peter i sin nya kavaj från Taracci – här med den löstagbara huvan bortplockad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev