Annons

Här hittar du tips inför din semester i Nordamerika. I den här delen av världen hittar du allt från storslagen natur till hektiska storstäder. Låt våra restips inspirera dig att börja planera din resa!

Klicka vidare till det land du är intresserad av och hitta massor av inspiration och idéer.  Låt drömmarna börja om en härlig semester i Nordamerika!

Kanada

Kanada är ett enormt stort land som har mycket att erbjuda. I vissa delar av Kanada hittar du riktigt storslagen och dramatisk natur, med enorma skogar och vilda björnar. I andra delar av det här gigantiska landet hittar du större och mindre städer, både i inlandet och vid kusterna.

Vi har än så länge endast besökt Halifax, som är en charmig stad vid kusten med härlig stämning, båtturer och ett överflöd av skaldjur. Vill du läsa mer om Halifax klickar du på vår länk om Kanada:

Murphys Halifax - semester i Nordamerika

USA

USA är landet där allting finns och där allting är stort, det är i varje fall vad vi har hört. Vi har rest mycket, men vi har än så länge inte besökt USA. Det som lockar mest om vi skulle åka dit är den storslagna naturen, att göra roadtrips och att kanske uppleva någon exotisk del av landet som Alaska. Eller varför inte besöka kusten med exempelvis Hilton Head Island.

Nedan hittar du reportage om USA. Du hittar också en länk med superbra New York-tips på bloggen New York – My Bite of the Big Apple & Other Bites of the World.

Las Vegas USA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev