Annons

Här presenterar vi campingar och ställplatser i Centraleuropa – allt från mycket enkla campingar som påminner om ställplatser till fina familjecampingar vid stränder och naturområden. Här hittar du också våra personliga tips på saker att se och göra i närheten. Låt våra tips inspirera dig att planera din resa!

Klicka vidare till det land du är intresserad av för inspiration och idéer. Alla tips bygger på våra egna eller våra gästskribenters erfarenheter. Låt planeringen börja genom att hitta ställplatser i Centraleuropa!

Våra listor över campingar och ställplatser

Vi har rest mycket i Estland, Polen och Tjeckien med husbil och varit runt lite överallt i dessa länder. Vi har varit här flera gånger, och varje gång rest runt under ett antal veckor. När det gäller Ungern har vi än så länge bara rest utan husbil och kikat in på en camping. Vi har listat alla platser vi har besökt, från norr till söder. Läs mer om det land du vill veta mer om:

Camping Wagabunda i Mikolajki

Campingar och ställplatser i Centraleuropa

Det är populärt att resa med husbil eller husvagn i Centraleuropa, och därför finns det oftast gott om campingar. I vissa delar av centrala Europa, till exempel i Tyskland, finns det också mycket gott om ställplatser.

I andra delar, till exempel i Tjeckien och Polen, är det mer populärt med traditionella campingar, men dessa kan å andra sidan ofta vara prisvärda. Läs gärna mer här om att resa med husbil i Centraleuropa:

Ställplatser i Östeuropa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev