Här presenterar vi campingar och ställplatser i sydöstra Europa – allt från vackra camping precis intill havet till små och personliga campingar utanför en restaurang. Här hittar du också våra personliga tips på vad du kan se i närheten. Låt våra tips inspirera dig att börja planera din resa!

Klicka vidare till det land du är intresserad av för inspiration och idéer. Alla tips bygger på våra egna erfarenheter och de länder som presenteras är länder som vi själva har besökt. Låt planeringen börja genom att hitta ställplatser i sydöstra Europa!

Våra listor över campingar och ställplatser

Vi har rest en hel del med husbil i sydöstra Europa. När vi under 2015 reste ett helt år runt Europa hann vi bland annat med att besöka Grekland, Albanien, Makedonien och Montenegro. Vi besökte också Kroatien, som du hittar under ställplatser i södra Europa. Vi har listat alla platser vi har besökt, från norr till söder. Läs mer om det land du vill veta mer om:

Ställplats i Albanien
På ställplats i Albanien

Campingar och ställplatser i sydöstra Europa

Man får köra en bit med husbilen för att komma till sydöstra Europa, men det kan det vara värt! Att upptäcka länder såsom Albanien och Makedonien är både spännande och trevligt. Campingarna och ställplatserna kan i vissa fall vara mindre och enklare, men man blir otroligt väl mottagen och det finns oftast allt man behöver. Så tveka inte att rulla med husbilen till sydöstra Europa!

Camping Kotorbukten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev