Annons

Här presenterar vi campingar och ställplatser på Balkan – allt från vackra camping precis intill havet till små och personliga campingar utanför en restaurang. Här hittar du också våra personliga tips på vad du kan se i närheten. Låt våra tips inspirera dig att börja planera din resa! Klicka vidare till det land du är intresserad av för inspiration och idéer. Alla tips bygger på våra egna erfarenheter och de länder som presenteras är länder som vi själva har besökt. Låt planeringen börja genom att hitta ställplatser på Balkan!

Våra listor över campingar och ställplatser

Vi har rest en hel del med husbil på Balkan. Vi har varit i Kroatien i flera omgångar, och när vi under 2015 reste ett helt år runt Europa hann vi också med att resa in i eller igenom Grekland, Albanien, Makedonien och Montenegro. Vi har listat alla platser vi har besökt, från norr till söder. Läs mer om det land du vill veta mer om:

Ställplatser på Balkan

Campingar och ställplatser på Balkan

Kroatien har blivit ett populärt land för husbilister och är fullt av stora, fina campingar. Det är kanske inte lika många som tänker på att man kan åka med husbilen till Albanien och Makedonien, men det går alldeles utmärkt! Campingarna och ställplatserna är ofta lite mindre och enklare, men man blir otroligt väl mottagen och det finns oftast allt man behöver. Så tveka inte att rulla med husbilen till Balkan!

Camping Kotorbukten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev