Annons

Temavägar i Europa! Här hittar du temavägar, eller semestervägar om du så vill, som passar för härliga och spännande roadtrips. Temavägarna är för dig som gillar att rulla fram på semestern, med personbil, husbil, husvagn eller kanske motorcykel, och som vill se och uppleva mycket längs vägen.

FREEDOMtravel temavägar i olika länder

Dessa FREEDOMtravel Temavägar är för dig som vill få inspiration om nya resmål, eller kanske få tips när du inte vet riktigt vart du ska resa. Kanske vill du njuta av vackra vyer längs vägen, samtidigt som du kan stanna här och där för att uppleva intressanta sevärdheter och spännande aktiviteter.

Här hittar du temavägar i Sverige och i Tyskland. Än så länge finns ett begränsat antal – men antalet kommer hela tiden ökas på! Dessutom kommer det att tillkomma temavägar i Polen, Tjeckien och många andra länder i Europa.

Svenska Temavägar

Svenska FREEDOMtravel Temavägar är för dig som vill göra en roadtrip någonstans i Sverige. Alla vägar har ett tema – det kan vara ett geografiskt område eller ett ämne såsom slott – och tar dig runt längs en intressant och spännande väg.

Polska Temavägar

Polska FREEDOMtravel Temavägar är för dig som vill uppleva allt som Polen har att erbjuda. Alla vägar har ett tema – det kan vara ett geografiskt område eller något annat intressant ämne – och tar dig runt längs en spännande väg.

Tyska Temavägar

Tyska FREEDOMtravel Temavägar är för dig som vill köra runt i Tyskland, och samtidigt se och uppleva intressanta platser. Även dessa vägar har alltid ett tema, vilket kan vara antingen ett geografiskt område eller ett ämne, såsom korsvirkeshus.

Så funkar FREEDOMtravel Temavägar

Så, vad är en FREEDOMtravel temaväg? Jo, våra semestervägar beskriver alltid en rutt, som först visas på en karta, tillsammans med information om start och stopp och vägens totala längd i antal kilometer.

Därefter beskrivs ett antal stopp längs temavägen, tillsammans med beskrivande text, foto, karta och eventuellt en länk till vidare läsning. Dessutom presenteras tips på var du kan stanna över natten, oavsett om du föredrar hotell/vandrarhem, camping eller ställplats.

Du väljer själv om du vill följa hela vägen, eller kanske bara en bit. Temavägen fungerar som inspiration och du gör precis som du önskar. Kanske vill du följa vägen i omvänd ordning, börja mitt i, eller bara plocka ut några godbitar …

Vilka temavägar önskar du?

Vilka temavägar önskar du här på FREEDOMtravel? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev