Här presenterar vi campingar och ställplatser i Norrbotten. Du hittar platser där du kan stå med husbil, campervan eller husvagn, allt från enkla ställplatser till natursköna campingar. Vi, Peter och Helena, bjuder också på våra personliga tips om saker att se och uppleva i området runt omkring, på din resa.

Campingar och ställplatser i Norrbotten – från norr till söder

Här listar vi campingar och ställplatser i Norrbotten, från norr till söder. Än så länge finns det mycket få platser i landskapet Norrbotten, men sidan kommer fyllas på med tiden. Alla platser har besökts av oss, Peter och Helena, som driver resemagasinet FREEDOMtravel.se. Priserna anger vad vi betalade när vi besökte platsen (tidpunkt inom parentes).

Om du klickar på titeln eller ”Läs mer”-knappen kommer du till vår artikel, som berättar mer om ställplatsen eller campingen, samt om vad man kan se och göra i närheten.

Campingar och ställplatser i Norrbotten - Pite havsbad

Piteå – Pite havsbad

  • Beskrivning: En enormt stor camping med badplats, artificiell solterrass, spa, gym och många aktiviteter för barn, såsom äventyrsbad, aktivitetshuset Skeppet och Nimbys lekland.
  • Service: El, servicehus, möjlighet att fylla färskvatten och möjlighet att tömma grå- och svartvatten. Flera restauranger, barer och caféer finns.
  • Pris: Se campingens webbplats för aktuella priser.
  • Hitta hit: Hotellvägen 50, Piteå
  • Se och göra i närheten: En gång om året är det i Piteå dags för den stora mässan Stora Nolia.

Campingar och ställplatser i Norrbotten – bra att veta

Det finns gott om campingar och ställplatser i landskapet Norrbotten, men tyvärr har vi inte hunnit besöka så många ännu. Denna lista kommer fyllas på och uppdateras med tiden.

Fler campingar och ställplatser i Norrbotten?

I denna lista har vi endast inkluderat campingar och ställplatser i Norrbotten som vi själva har erfarenhet av. Naturligtvis finns det många fler platser där man kan övernatta med husbil, campervan eller husvagn. Har du kanske någon favoritplats som du vill tipsa om?

Läs mer om Norrbotten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev