Meny Stäng

Resmål i världen

Annons

Här bjuder vi på personliga restips om resmål i världen, utanför Europa. Låt våra restips inspirera dig att börja planera din resa!

Personliga resereportage

Klicka vidare till det land du är intresserad av och hitta massor av inspiration och idéer. Alla tips bygger på våra eller våra gästskribenters egna erfarenheter och de länder som presenteras är länder som skribenterna själva har besökt.

Restips land för land

Välj det land du är intresserad av för tips på sevärdheter, upplevelser och fina platser att besöka. Vi listar både de kända besöksmålen och de lite mer okända guldkornen, alltid från norr till söder och tillsammans med en karta, så att de är lätt för dig att orientera dig. På varje landssida hittar du dessutom information om väder och praktiska saker som är bra att veta om resmålet. Klicka vidare, dröm dig bort – och börja planera din egen resa! Här hittar du alla våra restips om Europa.

Resmål i världen – Asien

Det finns massor av spännande länder att upptäcka utanför Europa. Är du mest nyfiken på Asien kan du kika på listan här nedanför. I Asien kan du uppleva sol och bad i härligt klimat, men också massor av kultur och historia. Klicka på det land du vill läsa mer om!

filippinerna

Resmål i världen – Afrika

Är det kanske Afrika som lockar mest? Afrika bjuder på allt från sol och bad till safari bland vilda djur och spännande kulturella upplevelser. Klicka på det land du vill läsa mer om!

Resmål i världen - Tunisein

Resmål i världen – Nordamerika

Om du hellre vill åka västerut kan du utforska Nordamerika. Här på FREEDOMtravel hittar du tips till Kanada och USA.

Resmål i världen - Murphys Halifax

Resmål i världen – Oceanien

Om du vill åka riktigt långt bort, från Sverige sett, kan du ta dig till Oceanien. Här på FREEDOMtravel hittar du tips om Nya Zeeland samt om Franska Polynesien.

Resmål i Världen - Kanottur i Abel Tasman Nya Zeeland

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *