Meny Stäng

10 populära länder på vår blogg

Annons

Idag presenterar vi 10 populära länder på vår blogg FREEDOMtravel. Vi har, av olika anledningar, grottat ner oss lite i statistik, och då är det ju lika bra att vi delar med oss! Vi har kollat upp vilka sidor och inlägg som lästs mest under 2017 och fram tills idag, och kikat på vilka länder som hamnar i topp. Vilket land vill du läsa mer om – något av dessa eller något helt annat?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

1. Kroatien

Vår sida med restips för Kroatien är faktiskt den näst mest besökta sidan på hela bloggen efter huvudsidan (alltså www.freedomtravel.se). Dessutom hamnar vår sida om ställplatser i Kroatien på plats nummer sju. Det mest besökta inlägget då? Det är ett inlägg om naturiststränder i Kroatien.

Makarska Kroatien

2. Albanien

På andra plats hamnar Albanien, och det beror framför allt på vårt populära inlägg Vågar man resa i Albanien? Även vår sida med restips för Albanien är populär.

3. Italien

Italien kvalar in på plats nummer tre eftersom många vill lära sig konsten att äta en måltid i Italien. Dessutom är vår sida om campingar och ställplatser i Italien populär.

4. Polen

Det är populärt att läsa våra restips för Polen och vi får också många träffar på sidan om campingar och ställplatser i Polen. Det mest lästa blogginlägget handlar om att resa med husbil i Polen.

Grand hotel Sopot

5. Sverige

När det gäller Sverige är det främst vår sida om campingar och ställplatser i Sverige som får besök. Även våra sida med restips för Sverige är välbesökt.

6. Spanien/Portugal

Spanien och Portugal får dela på sjätte-platsen. Det är nämligen inlägget om goda fiskar i Spanien och Portugal som får mest besök. Det man i övrigt vill veta mer om är campingar och ställplatser i Spanien samt mat, vin och priser i Portugal.

7. Tyskland

Många letar efter campingar och ställplatser i Tyskland och det finns också många som vill ha restips för Tyskland. Det mest lästa inlägget handlar om 11 husbilar på camping i Tyskland.

8. Frankrike

Land nummer åtta kommer med på listan eftersom många läser om campingar och ställplatser i Frankrike, men också eftersom våra restips för Frankrike är populära.

9. Island

På plats nummer nio hittar vi Island. Det är nämligen populärt att läsa restips för Island.

Reykjaviks sevärdheter

10. Österrike

Dags för Österrike! Här är det framför allt campingar och ställplatser i Österrike som är populärt. Även inlägget genom Österrike med husbil läses en del.

WIFI.se
Mysig alpby

Vad finns det mer för populära länder på vår Blogg?

Utöver de länder vi nämnt är det många som läser om Ungern, Tjeckien, Malta och Lettland. Länder utanför Europa då? Nja, där är intresset inte lika stort, men våra mest populära länder utanför Europa verkar vara Malaysia, Vietnam, Filippinerna, Marocko och Nya Zeeland.

Populära länder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev