Meny Stäng

Freedomtravel – mer än en blogg

Vi skriver att FREEDOMtravel är en blogg om resor, äventyr och camping. Och det är ju sant! Vi bloggar varje dag och hoppas att du tycker att det är roligt att följa våra galna äventyr, både hemma i husbåten och på resande fot. Men FREEDOMtravel är också mer än en blogg!

Freedomtravel Är (delvis) en blogg

En blogg är en webbsida eller en del av en webbsida där man regelbundet publicerar uppdateringar (mer eller mindre personliga) i ett flöde. På en blogg hittar man alltid det senaste överst, och om man vill kan man följa flödet via RSS-läsare som till exempel Bloglovin. Som blogg betraktat publicerar vi varje morgon klockan 06:00. Du hittar inlägg hos oss om resor, men också om vardagen och om livet i en husbåt.

Helena och Peter

Vaddå mer än en blogg?

Så, vad menar vi med att FREEDOMtravel är mer än en blogg? Jo, vi menar att vi vid det här laget också byggt upp en ganska saftig förteckning med reseguider om olika resmål. Först och främst har vi alla resmål där vi själva varit (över 300 destinationer) som du hittar under respektive världsdel, under ”Resmål” i menyn. Dessutom har vi samlat reseguider från i stort sett alla andra svenska resebloggare på en och samma sida, som vi kallar ”Resa i världen”.

Händer det kanske att du letar information och tips om resmål på Google eller i FB-grupper? När du frågar i FB-grupper är det möjligt att du får svar från en och annan resebloggare som varit på resmålet. När du klickar in på ”Resa i världen” hos oss hittar du i stort sett alla svenska resebloggare som skrivit om detta resmål.

Länderna är presenterade i alfabetsordning och du scrollar helt enkelt ner till det land du är intresserad av. De flesta resmål uppdateras automatiskt (eftersom länkarna många gånger går till resebloggarnas kategorier). Dessutom får vi varje månad in massor av uppdateringar och nya länkar från resebloggare som vill vara med på listan.

Vilket resmål vill du läsa mer om_

Minns du att vi för ett tag sedan skrev om resereportage som skrivs vid skrivbordet? Detta slipper du om du låter bli att googla, och istället kikar in på vår sida med resereportage från hela världen! Så, vad vill vi säga med detta? Jo, vi hoppas helt enkelt att du vill tipsa dina vänner och bekanta om våra resmålssidor när de ska leta information och tips om ett resmål. Vi har jobbat hårt för att dessa sidor ska vara användbara, och uppskattar verkligen ditt stöd!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev