Hej! Vad roligt att just du har hittat hit! Här på FREEDOMtravel hittar du reseinspiration och tips – både för korta utflykter och längre resor. Detta är ditt resemagasin på nätet. Varje dag ett nytt reportage! Alltid personligt och alltid gratis!

Vill du ta del av våra resereportage?

Vill du ta del av våra resereportage? Då är du välkommen att börja läsa direkt! Om du vill vara säker på att aldrig missa något kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då får du ett mejl varje söndagsmorgon, med veckans artiklar. Det är bara att fylla i din e-postadress nedan! (Och du, om du någon dag skulle tröttna – då finns det självklart en knapp där du snabbt och enkelt avregistrerar dig!)


Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Bron Bastei i Saxiska Schweiz
Peter och Helena i Bastei, Tyskland, från resemagasinet FREEDOMtravel

Nytt reportage varje morgon 06:00

Gillar du att resa, eller att förgylla vardagen med trevliga utflykter? Eller vill du bara hitta några spännande resereportage att läsa? Då har du hittat rätt! Här på FREEDOMtravel publicerar vi ett nytt reportage varje morgon klockan 06:00.

Reportage om resor – för alla resenärer

Reportagen riktar sig till dig som reser med bil, buss, tåg, husbil, husvagn, motorcykel, cykel, båt eller flyg (eller i fantasin!), och som gillar att uppleva natur, kultur, mat och historia. Fokus ligger på Europa och Sverige, men även långväga äventyr får plats.

På FREEDOMtravel möts du ibland av lite matigare resereportage, och ibland av lite mer lättsmält läsning. Oftast är det vi – Helena och Peter – som skriver, och ibland är det någon av våra gästskribenter. Du är välkommen att läsa, och om du vill kan du också skriva en kommentar!

Börja läsa redan nu!

Men du, du behöver inte vänta på ditt första nyhetsbrev. Du kan börja läsa redan nu! Klicka här för att komma till startsidan. Där hittar du alla de senaste reportagen. Du kan också leta i menyn för att hitta reportage om ett specifikt land. Börja med “Sverige”, “Europa” eller “Världen” och leta dig vidare. Trevlig resa!

Peter och Helena i Douz, Tunisien, från resemagasinet FREEDOMtravel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev