Annons

Här hittar du tips inför din semester i Asien. Här hittar du allt från fantastiska stränder och exotisk natur till historiska sevärdheter och myllrande storstäder. Låt våra restips inspirera dig att börja planera din resa!

Klicka vidare till det land du är intresserad av och hitta massor av inspiration och idéer. Alla tips bygger på våra egna eller våra gästskribenters erfarenheter. Låt drömmarna börja om en härlig semester i Asien!

Innehållsförteckning

Mellanöstern

I Mellanöstern hittar man många intressanta länder, såsom Oman, Jordanien, Förenade Arabemiraten och Israel. Även Egypten kan räknas till Mellanöstern, men eftersom Egypten inte tillhör Asien utan Afrika hittar du information om Egypten på vår sida om semester i Afrika. Här hittar du resereportage om länder i Mellanöstern:

Eilat stränder

Sydasien

Sydasien är den centrala södra delen av Asien, som du hittar söder om Himalaya och norr om Indiska oceanen. Här hittar du bland annat länder som Indien, Nepal, Maldiverna och Sri Lanka. Läs mer om valfritt land nedan:

Sydostasien

Sydostasien bjuder på semestervänliga destinationer för den som är ute efter sol, bad och andra vattenaktiviteter i kombination med exotisk natur och kanske vilda djur. Dessutom finns det gott om storstäder i den här delen av världen för den som vill uppleva storstadspuls, folkliv och shopping. Läs mer om det land du vill veta mer om:

Strand Langkawi - semester i Asien

Östasien

I Östasien kan du uppleva allt från gröna stäpper i Mongoliet till myllrande städer och sagolika bergstoppar i Kina. Läs mer om det land du är nyfiken på att besöka eller drömma dig bort till:

Jurtor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev