Här hittar du tips inför din semester i Asien. Här hittar du allt från fantastiska stränder och exotisk natur till historiska sevärdheter och myllrande storstäder. Låt våra restips inspirera dig att börja planera din resa! Klicka vidare till det land du är intresserad av och hitta massor av inspiration och idéer. Alla tips bygger på våra egna erfarenheter och de länder som presenteras är länder som vi själva har besökt. Låt drömmarna börja om en härlig semester i Asien!

Norra och östra Asien

I norra och östra Asien kan du uppleva allt från exotiska platser i Sibirien och gröna stäpper i Mongoliet till myllrande städer och sagolika bergstoppar i Kina. Läs mer om det land du är nyfiken på att besöka eller drömma dig bort till:

Jurtor

Mellanöstern

I Mellanöstern hittar man många intressanta länder, såsom Oman, Jordanien, Förenade Arabemiraten och Israel. Även Egypten kan räknas till Mellanöstern, men eftersom Egypten inte tillhör Asien utan Afrika hittar du information om Egypten på vår sida om semester i Afrika. Vi har inte besökt så många länder i den här delen av världen ännu, men delar gärna med oss av tips från vår spännande resa till Israel:

Eilat stränder

Sydostasien

Sydostasien bjuder på semestervänliga destinationer för den som är ute efter sol, bad och andra vattenaktiviteter i kombination med exotisk natur och kanske vilda djur. Dessutom finns det gott om storstäder i den här delen av världen för den som vill uppleva storstadspuls, folkliv och shopping. Läs mer om det land du vill veta mer om:

Strand Langkawi - semester i Asien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev