Annons

På denna sida hittar du campingar och ställplatser i Gästrikland. Här finns trevliga platser för övernattning med husbil, campervan eller husvagn, allt från enkla ställplatser till natursköna campingplatser. Vi, Peter och Helena bjuder också på personliga tips om saker att se och uppleva i närheten.

Campingar och ställplatser i Gästrikland – från norr till söder

I denna lista hittar du campingar och ställplatser i Gästrikland. Planen är att organisera platserna från norr till söder, men än så länge är listan kort. Vi listar endast platser som fått besök av oss, Peter och Helena, som står bakom FREEDOMtravel.se. Priserna anger vad vi betalade när vi besökte stället (tidpunkt inom parentes).

Om du klickar på rubriken eller ”Läs mer”-knappen kommer du till vårt reportage, med mer information om campingen eller ställplatsen, samt om vad du kan se och uppleva i närheten.

Axmar – Axmar brygga havskrog

  • Beskrivning: Ställplats vid restaurang, med fint läge vid havet.
  • Service: El, servicehus, möjlighet att fylla färskvatten, möjlighet att tömma grå- och svartvatten samt tvättmaskin. Restaurang med ”husbilslounge”.
  • Pris: 245 kr/dygn med el och 195 kr/dygn utan el (2023)
  • Hitta hit: Hamnmagasinet, 60, Boskär, 817 94 Axmar
  • Se och göra i närheten: Axmar Bruk, engelsk park med café, vandring i naturområden med mera.
Campingar och ställplatser i Gästrikland - Furuvik havscamping

Furuvik – Furuviks Havscamping

  • Beskrivning: Camping som ligger fint vid havet, med badplats, minigolf med mera. Ligger strax intill Furuviksparken med vilda djur och äventyrliga aktiviteter.
  • Service: El, servicehus, möjlighet att fylla färskvatten samt möjlighet att tömma grå- och svartvatten. Här finns också restauranger.
  • Pris: Se campingens webbplats för aktuella priser.
  • Hitta hit: Gösta Nygrens väg 8, Furuvik
  • Se och göra i närheten: Strand, Furuviksparken, Älvkarleby och Gävle.

Campingar och ställplatser i Gästrikland – bra att veta

Gästrikland är ett relativt litet landskap, men det finns ändå olika campingar och ställplatser att välja på, varav flera ligger fint vid kusten. Liksom överallt är det högre tryck på sommaren när det är högsäsong.

Fler campingar och ställplatser i Gästrikland?

I denna lista har vi endast tagit med campingar och ställplatser i Gästrikland som vi själva har erfarenhet av. Självklart finns det många fler platser att stanna och övernatta med husbil på. Har du kanske någon favoritplats som du vill tipsa om?

Läs mer om Gästrikland

Prenumerera på vårt nyhetsbrev