Annons

Här hittar du tips inför din semester i Östeuropa. Här hittar du allt från paradisstränder och naturupplevelser till skidåkning och storstäder. Låt våra restips inspirera dig att börja planera din resa! Klicka vidare till det land du är intresserad av och hitta massor av inspiration och idéer. Alla tips bygger på våra egna erfarenheter och de länder som presenteras är länder som vi själva har besökt. Låt drömmarna börja om en härlig semester i Östeuropa!

Semester i Östeuropa

Varför inte boka in din nästa semester i Östeuropa? I den östra delen av Europa är priserna lägre samtidigt som den här delen av Europa kan erbjuda allt från spännande weekendstäder till perfekta resmål oavsett om du är ute efter sol och bad eller natur och äventyr.

Ryssland och Baltikum

Ryssland och Baltikum ligger nära och har mycket att erbjuda. Ryssland kan kännas som ett exotiskt resmål och ett besök i Moskva eller St Petersburg är både spännande och intressant. De baltiska länderna är inte lika billiga idag som de var förr, men prisläget är betydligt bättre än i Sverige samtidigt som man kan få tjänster och upplevelser av hög kvalitet. Här finns till exempel gott om riktigt bra restauranger och välrenommerade SPA-anläggningar. Läs mer om det land du är intresserad av:

Guidad tur i Tallinn - semester i östeuropa

Södra Östeuropa

Om man fortsätter lite längre söderut i Östeuropa hittar man många spännande länder, varav vissa också kan sägas ligga i Centraleuropa. Polen har fantastiskt fina stränder längs Östersjökusten, Ukraina bjuder på en spännande huvudstad, i Ungern finns allt från vinregioner till annorlunda nattklubbar och Tjeckien kan stoltsera med både slott och naturupplevelser. Läs mer om det land du vill veta mer om:

Lednice

Prenumerera på vårt nyhetsbrev