Svenska Temavägar är för dig som vill göra en roadtrip i Sverige på semestern. Kanske kör du med personbil, husbil, husvagn eller motorcykel. Här hittar du semestervägar med teman, för mer härliga och roliga upplevelser längs vägen.

Svenska Temavägar

Svenska Temavägar är semestervägar med olika teman. Vägen kan gå genom ett geografiskt område eller ha ett annat slags tema, såsom exempelvis svenska slott.

Än så länge finns ett begränsat antal temavägar att välja på, men antalet kommer blir större och större med tiden, för att du ska hitta många olika spännande vägar att välja mellan. Botanisera bland de svenska temavägarna här nedanför, och kika gärna in igen om några månader. Då finns det fler!

Så funkar FREEDOMtravels Svenska Temavägar

Så, vad är FREEDOMtravels Svenska Temavägar? Jo, våra semestervägar beskriver en roadtrip, som först visas på en karta, tillsammans med information om start och avslut samt vägens totala längd i antal kilometer.

Därefter listar vi ett antal intressanta stopp längs vägen, tillsammans med beskrivande text, foto, karta och ibland också en länk för den som vill läsa mer. Dessutom presenterar vi tips på var du kan stanna över natten, oavsett om du föredrar ställplats, camping eller kanske hotell/vandrarhem.

Du väljer själv om du vill följa hela temavägen, eller kanske bara en kortare sträcka. Vägen fungerar som inspiration och du gör precis så som det passar för din resa. Kanske vill du följa vägen i omvänd ordning, börja mitt i, eller bara plocka ut några väl valda smultronställen …

Svenska temavägar

Vilka svenska temavägar önskar du?

Vilka svenska semestervägar önskar du här på FREEDOMtravel? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Temavägar i andra länder

Missa heller inte att spana in våra temavägar i Europa. Än så länge finns temavägar i Tyskland, men snart utvecklar vi med semestervägar i Tjeckien och många andra länder. Härliga roadtrips önskar vi!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev