Är du eller ditt företag intresserade av att samarbeta med oss? Om ditt företag vill nå ut till nya människor kan vi diskutera annonsering eller redaktionella artiklar, som vi skriver i samarbete. Vi skriver även för tidningar och onlinemagasin samt erbjuder föreläsningar och konsulttjänster. Längst ner på denna sida kan du läsa vår PR-policy.

Vill du först veta mer om vår blogg?

Om du vill veta mer om bloggens räckvidd och om våra läsare kan du läsa mer om vår blogg. Kontakta oss gärna med ditt förslag på e-post.

Annonsera på vår blogg

Vi kan placera annonser antingen på startsidan eller på relevanta undersidor (till exempel sidor om olika destinationer eller campingar, se Restips och Ställplatser). Alla annonser syns oavsett om bloggen läses på en dator, en iPad eller en mobiltelefon. Observera att vi förbehåller oss rätten att tacka nej till annonser som inte stämmer överens med inriktningen eller designen på vår blogg. Priser diskuteras på mejl eller telefon.

Synas i artiklar på vår blogg

Vi är öppna för samarbete kring inlägg på vår blogg, så länge vi bedömer ämnet som intressant och förenligt med bloggens inriktning. Observera att vi alltid skriver våra egna ärliga synpunkter och att vi följer svensk lagstiftning, vilket betyder att samarbete alltid måste märkas ut. Här kan du se exempel på tidigare samarbeten kring artiklar publicerade på vår blogg:

Skidresa till Österrike

Arrangera tävlingar på vår blogg

Vill du och ditt företag arrangera en tävling tillsammans med oss på vår blogg? Hör av dig om du har en idé och en vinst som du tror kan vara intressant för våra läsare, så kan vi tillsammans komma fram till ett bra upplägg! Vi kan uppmärksamma tävlingen i ett blogginlägg och marknadsföra den via vår Facebook-sida.

Journalistiska uppdrag

Vi skriver inte bara på vår egen blogg, utan vi tar också på oss olika journalistiska uppdrag. Söker du en gästskribent eller en artikelförfattare till din tidning eller ditt onlinemagasin? Kontakta oss gärna för reportage om resor och/eller camping. Här kan du se prov på tidigare artiklar som vi skrivit på uppdrag:

2019

 • Allt om husvagn & camping Aug: Strandkorgsutmaningen

2018

 • Min husbil nr 6: Historisk höst i Stockholm
 • Min husbil nr 6: Irland med husbil
 • Min husbil nr 6: Amsterdam
 • Allt om husvagn & camping nr 10: Handla vin i Valpolicella
 • Allt om husvagn & camping nr 9: Öl, spa och agent 007
 • Min husbil nr 5: Bland Tjeckiens slott och vingårdar

Tidigare år

Min Husbil Tjeckien

Föreläsningar

Vi kan föreläsa för företag och föreningar, på mässor, event eller där ni önskar. Vi kan bland annat föreläsa om olika resmål och om att resa med husbil. Vi kan också föreläsa om sådant som att starta en reseblogg eller nå ut genom sociala medier. Här kan du se exempel på föreläsningar vi hållit tidigare:

2019

 • Elmia Husvagn Husbil 12/9, 13/9 och 14/9: Regionen Zadar, Estland runt med husbil och Tysklands vackra östersjökust
 • Caravan Stockholm 15/2 och 17/2: 7 länder och 50 destinationer på 60 dagar

2018

 • Caravan Stockholm 17/2: Med husbil i Tjeckien och Polen
 • Caravan Stockholm 16/2: Med husbil i Frankrike och Kroatien

Tidigare år

 • Nordic Travel & Lifestyle på Sheraton i Stockholm 16/6 2017: Framtidens digitala teknik
 • Caravan Stockholm 19/2 2017: Med husbil på Korsika och Sardinien
 • Caravan Stockholm 17/2 2017: Med husbil i Albanien och Makedonien
 • Caravan Clubs medlemsträff på Husbilslandet i Kristinehamn 29/10 2016: Resa med husbil i Europa
Föreläsning

Konsulthjälp kring sociala medier

Vi kan bloggande, sökmotoroptimering och olika sociala medier, som Facebook och Instagram. Behöver ditt företag hjälp att nå ut? Vi kan erbjuda konsulttimmar för att lägga upp en social media-strategi eller ta över och sköta sociala medier på löpande basis.

PR-policy

På bloggen publicerar vi sådant vi själva väljer att skriva om och som vi tror kan intressera våra läsare. Kommentarer välkomnas och godkänns så länge de inte innehåller personangrepp eller andra saker som bryter mot lagen.

Copyright

Alla texter och bilder som publiceras på bloggen är våra egna, om inte annat anges. Du är alltid välkommen att länka till oss om du tycker att det vi publicerar är intressant. Kontakta oss på e-post om du vill använda några av våra texter eller bilder.

Pressutskick och produktprover

För att ge våra läsare bra och relevant information håller vi oss uppdaterade angående resor, äventyr och camping. Vi får kontinuerligt pressutskick och blir inbjudna till olika event där företag presenterar produkter eller tjänster.

Att få prova en produkt eller tjänst är ibland en förutsättning för att kunna skriva ett intressant blogginlägg, och de åsikter och omdömen som presenteras här i bloggen är alltid våra egna. Det är alltså inte möjligt att köpa våra åsikter.

Samarbeten och partners

Vi står för allt vi skriver i våra inlägg, även i de fall vi skriver ett inlägg i samarbete med väl valda samarbetspartners, och vi skriver endast om det som intresserar oss eller som vi tror kan intressera våra läsare. Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks ut enligt marknadsföringslagen.

Självklart har vi skrivit under uppropet från Influencers of Sweden #jagsmygerinte – för en etisk och professionell bloggbransch. Läs gärna mer hos Infuencers of Sweden: Riktlinjer för dig som jobbar med PR & reklam i sociala medier.

Jag smyger inte

Jag ämnar följa marknadsföringslagen och vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering på min blogg och i mina sociala kanaler.

Helena och Peter Bergström, Freedomtravel