Är du eller ditt företag intresserade av att samarbeta med oss? Om ditt företag vill nå ut till nya människor kan vi diskutera annonsering eller redaktionella artiklar, som vi skriver i samarbete. Vi skriver även för tidningar och onlinemagasin samt erbjuder föreläsningar och konsulttjänster. Längst ner på denna sida kan du läsa vår PR-policy.

Vill du först veta mer om vår blogg?

Om du vill veta mer om bloggens räckvidd och om våra läsare kan du läsa mer om vår blogg. Kontakta oss gärna med ditt förslag på e-post.

Annonsera på vår blogg

Vi kan placera annonser så att de syns både på startsidan och på alla våra cirka 3000 blogginlägg, vilket innebär att du når många människor på en gång. Du betalar endast per faktiska sidvisningar, vilket vi kan dokumentera med hjälp av programmen Advanced Ads och Google Analytics. Alla annonser syns oavsett om bloggen läses på dator, iPad eller mobiltelefon. Kontakta mediaföretaget Tjälldén-gruppen för att diskutera upplägg och priser!

Synas i artiklar på vår blogg

Vi är öppna för samarbete kring inlägg på vår blogg, så länge vi bedömer ämnet som intressant och förenligt med bloggens inriktning. Observera att vi alltid skriver våra egna ärliga synpunkter och att vi följer svensk lagstiftning, vilket betyder att samarbete alltid måste märkas ut. Här kan du se exempel på tidigare samarbeten kring artiklar publicerade på vår blogg:

Skidresa till Österrike

Journalistiska uppdrag

Vi skriver inte bara på vår egen blogg, utan vi tar också på oss olika journalistiska uppdrag. Söker du en gästskribent eller en artikelförfattare till din tidning eller ditt onlinemagasin? Kontakta oss gärna för reportage om resor och/eller camping. Här kan du se prov på tidigare artiklar som vi skrivit på uppdrag:

Artiklar för tidningar och onlinemagasin

 • FREEDOMtravel Magasin, sommar 2021: Eget magasin, levererat till campingar och husbilsåterförsäljare i 100 000 ex
 • Husbil och husvagn på väg, vår 2021: Rofyllt i Roslagen
 • Allt om husvagn & camping, 2020 April: Estland – när öst är som bäst

2017-2019

 • Allt om husvagn & camping, 2019 Aug: Strandkorgsutmaningen
 • Min husbil, 2018 nr 6: Historisk höst i Stockholm
 • Min husbil, 2018 nr 6: Irland med husbil
 • Min husbil, 2018 nr 6: Amsterdam
 • Allt om husvagn & camping, 2018 nr 10: Handla vin i Valpolicella
 • Allt om husvagn & camping, 2018 nr 9: Öl, spa och agent 007
 • Min husbil, 2018 nr 5: Bland Tjeckiens slott och vingårdar

2012-2016

Min Husbil Tjeckien

Föreläsningar

Vi kan föreläsa för företag och föreningar, på mässor, event eller där ni önskar. Vi kan bland annat föreläsa om olika resmål och om att resa med husbil. Vi kan också föreläsa om sådant som att starta en reseblogg eller nå ut genom sociala medier. Här kan du se exempel på föreläsningar vi hållit tidigare:

Tidigare föreläsningar

 • Campingkryssning 10/11 och 11/11 2019: Tysklands vackra östersjökust och Estland runt med husbil
 • Travel News Market 7/11 2019: Upptäck Tjeckien utanför Prag
 • Elmia Husvagn Husbil 12/9, 13/9 och 14/9 2019: Regionen Zadar, Estland runt med husbil och Tysklands vackra östersjökust
 • Caravan Stockholm 15/2 och 17/2 2019: 7 länder och 50 destinationer på 60 dagar

2017-2018

 • Caravan Stockholm 17/2 2018: Med husbil i Tjeckien och Polen
 • Caravan Stockholm 16/2 2018: Med husbil i Frankrike och Kroatien
 • Nordic Travel & Lifestyle på Sheraton i Stockholm 16/6 2017: Framtidens digitala teknik
 • Caravan Stockholm 19/2 2017: Med husbil på Korsika och Sardinien
 • Caravan Stockholm 17/2 2017: Med husbil i Albanien och Makedonien
 • Caravan Clubs medlemsträff på Husbilslandet i Kristinehamn 29/10 2016: Resa med husbil i Europa
Föreläsning

Låt oss bli återförsäljare

Vi driver en webbutik med smarta och roliga prylar för den som gillar resor, fritid, husbil, husvagn eller båtliv, och vi har också en hel del svenska presenter. Du kan också kontakta oss om du har produkter som du tror kan passa att säljas i vår webbutik. Vi arbetar gärna med så kallad dropshipping.

Konsulthjälp kring sociala medier

Vi kan bloggande, sökmotoroptimering och olika sociala medier, som Facebook och Instagram. Behöver ditt företag hjälp att nå ut? Vi kan erbjuda konsulttimmar för att lägga upp en social media-strategi eller ta över och sköta sociala medier på löpande basis.

PR-Policy

På bloggen publicerar vi sådant vi själva väljer att skriva om och som vi tror kan intressera våra läsare. Kommentarer välkomnas och godkänns så länge de inte innehåller personangrepp eller andra saker som bryter mot lagen.

Copyright

Alla texter och bilder som publiceras på bloggen är våra egna, om inte annat anges. Du är alltid välkommen att länka till oss om du tycker att det vi publicerar är intressant. Kontakta oss på e-post om du vill använda några av våra texter eller bilder.

Pressutskick och produktprover

För att ge våra läsare bra och relevant information håller vi oss uppdaterade angående resor, äventyr och camping. Vi får kontinuerligt pressutskick och blir inbjudna till olika event där företag presenterar produkter eller tjänster.

För att ge våra läsare bra och relevant information håller vi oss uppdaterade angående resor, äventyr och camping. Vi får kontinuerligt pressutskick och blir inbjudna till olika event där företag presenterar produkter eller tjänster.

Samarbeten och partners

Vi står för allt vi skriver i våra inlägg, även i de fall vi skriver ett inlägg i samarbete med väl valda samarbetspartners, och vi skriver endast om det som intresserar oss eller som vi tror kan intressera våra läsare. Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks ut enligt marknadsföringslagen.

Självklart har vi skrivit under uppropet från Influencers of Sweden #jagsmygerinte – för en etisk och professionell bloggbransch. Läs gärna mer hos Infuencers of Sweden: Riktlinjer för dig som jobbar med PR & reklam i sociala medier.

Jag smyger inte

Jag ämnar följa marknadsföringslagen och vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering på min blogg och i mina sociala kanaler.

Helena och Peter Bergström, FREEDOMtravel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

FREEDOMtravel avsändare