Idag presenterar vi ett gästinlägg

Drömmer du dig ofta bort till sol och bad, fina stränder och varmt väder? Drömmer du dig med jämna mellanrum tillbaka till de reser du tidigare gjort, som kanske bestod av roliga äventyr, härligt umgänge och häftiga miljöer?

Om du är en drömmare och har många minnen som du värdesätter högt finns det ett par saker du kan göra för att ta vara på dessa. Och då menar vi på ett sätt som inte bara innebär att du tänker på dem, utan på ett sätt som gör att du varje dag blir påmind om hur fantastiskt det faktiskt var. Ta del av våra tips nedan för att ta vara på dina resminnen på bästa möjliga sätt!

Inred med dina resminnen

Ett riktigt bra, och även rätt enkelt sätt, att ta tillvara på alla dina olika resminnen är att inreda ditt hem med olika tavlor och posters från resorna du ofta tänker tillbaka på eller vill komma ihåg. Idag är det hur enkelt och smidigt som helst att till exempel beställa hem posters online.

Det finns flera sidor du kan vända dig till där du kan beställa hem posters med egna motiv och bilder, då exempelvis från dina resor. Detta är ett väldigt bra sätt att både få en mer personlig touch i ditt hem och att ta tillvara på alla fina bilder du har samlat på dig under de olika resorna.

Göra fotoböcker

Om du redan har beställt hem olika posters och tavlor med bilder från dina resor, eller om du kanske redan har fullt på väggarna eller inte vill sätta upp något där kan du ta tillvara på dina minnen genom att göra olika fotoböcker. Då kan du samla dina finaste bilder på ett och samma ställe för att sen kunna kolla på dem när du vill, och det alltså på ett fysiskt sätt.

Låt säga att du en gång varit på safari, att ni varit på en mysig familjeresa eller att du och din partner åkte på smekmånad – vad passar då bättre än att samla alla de bilder du tog där i en fin, välordnad fotobok? Att ha sådant är inte bara roligt i stunden, utan det kommer även vara väldigt uppskattat att kunna kolla tillbaka på om ett par år.

Sätt ihop ett bildspel

Saknar du att resa och önskar att ni snart igen kan ta er ut på en härlig semester ihop? Varför inte göra det bästa av situationen och samla ihop de personer du åkte på resan med framför ett roligt bildspel? Be samtliga delaktiga att skicka sina bästa resebilder från er tripp till dig, så att du sen kan använda de bästa till ett fint bildspel!

Detta är inte bara roligt att göra tillsammans, utan med detta bildspel kanske du även kan stilla din reseabstinens och lugna impulserna något innan det att du kan resa igen. Eller så blir du otroligt inspirerad och får ett trevligt umgänge på köpet. Det här är enligt oss en riktigt bra idé för dig som vill ta tillvara på dina resminnen i alla bemärkelser.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev