Polska Temavägar är för dig som vill göra en roadtrip i Polen på semestern. Kanske kör du med personbil, husbil, husvagn eller motorcykel. Här hittar du semestervägar med teman, för mer härliga och roliga upplevelser längs vägen.

Polska temavägar

Polska Temavägar är semestervägar med olika teman. Vägen kan gå genom ett geografiskt område eller ha ett annat slags tema, såsom idylliska städer, UNESCO världsarv eller härliga kuster. Vi presenterar semestervägar som vi själva föreslår och många gånger åkt själva.

Än så länge finns ett begränsat antal temavägar att välja på, men antalet kommer att växa och bli större, för att du ska hitta många olika spännande vägar att välja mellan. Här hittar du en polsk temaväg här nedanför, och kika gärna in igen om några månader. Då finns det fler!

Så här funkar FREEDOMtravels Polska temavägar

Så, vad är FREEDOMtravels Polska Temavägar? Jo, våra semestervägar beskriver en roadtrip, som i artikelns inledning visas på en karta, tillsammans med information om start, stopp och vägens längd i antal kilometer.

Därefter hittar du en lista över intressanta platser att se längs vägen, tillsammans med karta, foto, beskrivande text och ibland också en länk för den som vill läsa mer. Dessutom presenteras idéer för var du kan stanna över natten, oavsett om du föredrar ställplats, camping eller kanske hotell/vandrarhem.

Du väljer naturligtvis alltid själv om du vill följa hela temavägen, eller kanske bara vill köra en kortare bit. Vägen fungerar som inspiration för resan och du gör precis så som det passar för dig. Kanske vill du följa vägen i omvänd ordning, börja mitt i, eller bara plocka ut några väl valda smultronställen …

Du kan alltid läsa mer om olika destinationer från Polen på FREEDOMtravel.se

Vilka Polska temavägar önskar du?

Vilka tyska temavägar önskar du här på FREEDOMtravel? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Temavägar i andra länder

Missa heller inte att spana in våra temavägar i Europa. Än så länge finns temavägar i Sverige, Tyskland och nu Polen men snart fyller vi på med semestervägar i Kroatien, Tjeckien och många andra länder. Härliga roadtrips önskar vi!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev