Annons

Här hittar du tips inför din semester i Oceanien. I den här delen av världen hittar du allt från regnskog och öken till storstäder och actionfyllda äventyr. Låt våra restips inspirera dig att börja planera din resa! Klicka vidare till det land du är intresserad av och hitta massor av inspiration och idéer. Låt drömmarna börja om en härlig semester i Oceanien!

Nya Zeeland

Nya Zeeland är ett helt fantastiskt land att upptäcka resa runt i. Naturen är både fantastisk och oerhört skiftande. I en del av landet kan man vandra runt i regnskog samtidigt som det finns glaciärer och pingviner i andra delar. Det finns fantastiska möjligheter för friluftsliv, såsom vandring, kajaking och ridning, och den som gillar äventyr kommer upptäcka att Nya Zeeland är ett mecka.

Dessutom bjuder på Nya Zeeland på ett geotermiskt landskap där det här och där pyser och bubblar ur marken. Ett fascinerande land att resa runt i helt enkelt! Läs gärna mer:

Kanottur i Abel Tasman Nya Zeeland - semester i oceanien

Australien

Australien är ett enormt stort land som bland annat bjuder på storslagna vyer och massor av vilda djur. Vi har tyvärr inte haft möjlighet att besöka Australien själva, men det skulle vara fantastiskt att komma dit någon gång i livet!

Eftersom vi inte varit i Australien har vi inte byggt upp någon sida om landet, men nedan hittar du en länk till vår ”kategori” Australien, där det kan finnas nyheter och andra reportage om Australien. 

Australien

Franska Polynesien

Sist men inte minst hittar du restips om det exotiska resmålet Franska Polynesien. Här hittar du bland annat Sällskapsöarna och en paradisisk miljö med stränder och kristallklart vatten. Läs mer här:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev