Meny Stäng

Första dagen på Caravan Stockholm 2018

Igår var det dags för den första dagen på mässan Caravan Stockholm 2018. Peter fick stå på mässan själv eftersom jag (Helena) jobbade, och han kom hem med massor av intryck! Årets mässa bjuder på nyheter och reseinspiration, men förstås också på möten med nya och gamla vänner i husbils- och campingvärlden.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vår monter är uppe

Vår monter är uppe nu! Vi finns på Destinationstorget, som för övrigt är en nyhet för i år. På Destinationstorget får du som besökare reseinspiration från resenärer och experter både på scen och i montrar.

Förutom oss (som i år har fokus på Frankrike, Kroatien, Tjeckien och Polen) hittar du här information och inspiration om bland annat Tyskland, Baltikum, Lappland, Dalarna och Västervik. Vi kommer försöka stå i vår monter så ofta vi kan, så kom gärna och hälsa på!

FREEDOMtravel monter
Vår monter på Caravan Stockholm 2018
Caravan Stockholm
Du kan också läsa om oss i mässans tidning!

Husbilar och campingprylar på Caravan Stockholm 2018

Mässan är naturligtvis full av husbilar och husvagnar. Peter hade fullt upp med att prata med människor igår när han stod ensam i montern, och hann bara med en snabb runda runt mässan. Så fort vi får tid återkommer vi med mer utförliga reportage om husbilarna, husvagnarna och campingprylarna.

Vi kan i alla fall berätta att det finns både små och stora husbilar … och en del intressant utrustning. Vad sägs till exempel om en kastrull (eller grill kanske?) som lagar mat direkt på bordet?

Husbilar vans
Morelo
Hundgård

Möten och live-podd

Visst är det roligt att kolla in nya husbilar och tillbehör, men om möjligt är det ju ännu roligare att träffa gamla och nya vänner i husbils- och campingvärlden. Peter kom hem sprudlande glad, och jag ser verkligen fram emot att vara med på mässan idag fredag. Idag föreläser vi om att resa med husbil i Frankrike och Kroatien klockan 12:30. Innan och efter dess hittar du oss i vår monter där vi bjuder på campingbroschyrer och överraskningar.

Igår var det istället “Att resa-podden” på scen, som bjöd på funderingar kring årets resetrender. Sammantaget kan vi säga att Caravan Stockholm 2018 bjöd på en intressant och givande första dag. Nu ser vi fram emot ytterligare tre spännande dagar! Missa inte att följa bloggen – varje morgon klockan 06:00 kommer ett nytt reportage.

Att resa-podden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev