Meny Stäng

Trevliga dagar på Seniormässan i Stockholm 2023

Annons

Vilka trevliga dagar det har varit på Seniormässan i Stockholm 2023! Vi på FREEDOMtravel har varit på plats med monter och föreläsningar, och vi har träffat massor av trevliga människor. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Seniormässan i Stockholm 2023

Årets version av Seniormässan i Stockholm bjöd på en trevlig upplevelse. Hallen var helt slutsåld med utställare och det var en stor bredd, med fokus på allt från hälsa och ekonomi till resor och upplevelser. Ämnesområdet ”skönhet” fick ett tydligare fokus än tidigare år, med smink, hår och mode.

Utställare med resefokus

För vår del var det förstås lite extra intressant med alla utställare med resefokus. På plats fanns bland annat rederier, kryssningsföretag, researrangörer, destinationer och museer.

Vi pratade bland annat med härliga Glasriket och Kosta i Småland, som ju också var på plats på Destinationstorget på Elmia Husvagn Husbil i september. Hit kan vi varmt rekommendera att resa!

Henrik från Glasriket

Vi kikade också förbi härliga och intressanta destinationer i södra Europa såsom Cypern, Malta och Bosnien och Hercegovina.

Vi hittade också spännande utställare såsom Uzbekistan. Att besöka Samarkand är dröm för framför allt Helena, så någon dag ska vi resa hit!

Dessutom pratade vi en hel del med våra fantastiskt trevliga montergrannar från Kulturresor Europa. Denna resebyrå har massor av resor i Europa och världen för den som vill uppleva guidade resor med fokus på natur, historia. kultur och gastronomi, oavsett om du vill testa storstadsresor, rundresor, vandringsresor, flodkryssningar eller något annat. Missa inte att kolla in!

Kulturresor i Europa

Roligt att träffa läsare i montern

Vi stod till stor del i vår monter, där vi visade upp FREEDOMtravel på en stor skärm, bjöd på godis och lät nya läsare signa upp för nyhetsbrevet. Det var både Peter och jag (Helena) och Peters bror Micke, som arbetar med annonsförsäljning på FREEDOMtravel.

Micke och Peter i vår monter på Seniormässan i Stockholm 2023

Framför allt har det varit roligt att prata med alla människor som kommit fram till vår monter. Vi har både träffat läsare som redan följer oss och massor av andra människor som pratat om resor och annat med oss. Många härliga och trevliga möten!

Föreläsningar om Finland och Åland

Vi höll två föreläsningar på mässan – en om Finland och en om Åland. Det var roligt att inspirera till två resmål som överraskade oss positivt!

Bäst denna vecka

På fredagar brukar vi reflektera över vad som varit bäst i veckan, för att pusha oss att hela tiden tänka på det positiva, och vi uppmanar dig att göra samma sak. Det bästa för oss denna vecka är helt klart att vi tagit oss igenom tre bra dagar på Seniormässan, och att vi träffat massor av trevliga människor! Din tur, vad har varit bäst under din vecka?

WIFI.se

Veckan som kommer

Under veckan som kommer hänger vi i Stockholm. Här på FREEDOMtravel kan du räkna med reportage om allt från matinspiration till reportage om lite mer exotiska länder.

Missade du förra Happy Friday? Läs Hemmafix, finländsk temamiddag och lyxtapas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev