Meny Stäng

Intensiv dag på husbilsmässan i Kista

Igår hade vi en riktigt intensiv och rolig dag på Caravan Stockholm, husbilsmässan i Kista. Det började med att vi föreläste på scen klockan 11:00. Därefter lunchade vi med husbilsvänner, pratade med ännu fler vänner och bekanta, tittade på David Batra, försökte få lite tid att stå vid vårt bord (det gick sådär) och försökte kika runt lite på mässan (det gick också sådär).

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Föreläsning om Albanien och Makedonien

Det kom riktigt många människor till vår föreläsning om att resa med husbil i Albanien och Makedonien, och det kändes fantastiskt roligt. Några i publiken var vänner, många var helt obekanta och ett helt gäng var läsare som vi ”pratat” med på nätet, men inte förut träffat på riktigt. Vi hann prata med några av er före och efter föreläsningen, men vi hade verkligen önskat att vi haft ännu mer tid!!!

Hur gick föreläsningen då? Ja, det får man ju kanske fråga andra om. Vi tyckte i alla fall att det var roligt, och många kom fram med relevanta och bra frågor efteråt. Om du undrar vad Peter gör på bilden nedan så är det helt enkelt så att han … byter kläder – från finkläder till husbilsoutfit – på scen! Man vet aldrig vad som händer när man har med oss att göra … 😉

Om du också vill se oss föreläsa kan du komma förbi scenen på mässan på söndag kl. 13:00. Då pratar vi om att resa med husbil på Korsika och Sardinien.

Freedomtravel Caravan Stockholm
Peter byter … byxor!

Underhållning med David Batra

På eftermiddagen underhöll David Batra. Han skämtade om allt från bilsemestrar och föräldrar till hur det är att vara gift med en politiker. Väldigt kul och många skratt, även om jag hört en del av skämten tidigare.

David Batra på Caravan Stockholm
David Batra på Caravan stockholm

Träff med husbilsvänner

Det allra roligaste med husbilsmässor är förstås alla vänner man träffar! Vi träffade många vänner igår och kan inte nämna alla, men några av de som var allra roligast att se igen var Dessan och Kjell, med bloggen Vardags-Glitter och Yvonne och Jacob, med bloggen JoY tillsammans.

Dessan hade dessutom med sig en present till oss! Så himla gulligt att vi nästan började gråta en skvätt precis innan vi skulle föreläsa. Hon har en maskin som hon kan göra tryck med och hade gjort varsin mugg till oss, med ”FREEDOMtravel” på ena sidan och respektive namn på andra sidan. Våra nya favorit-temuggar! Tack finaste!

Husbilsvänner på husbilsmässan i Kista
Nya och gamla husbilsvänner (Jacob och Yvonne sitter bredvid Peter och bredvid dem Kjell och Dessan)
Muggar med tryck
Våra nya favoritmuggar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev