Meny Stäng

Idag öppnar Elmia Husvagn Husbil 2022

Äntligen är det dags! Idag öppnar mässan ”Elmia Husvagn Husbil 2022”. Vi är på plats och kommer vara här under alla dagar med monter och föreläsningar. Ses vi kanske?

Elmia Husvagn Husbil 2022

”Elmia Husvagn Husbil” är äntligen tillbaka efter två års uppehåll på grund av pandemin. Förra året var det visserligen också husbils- och husvagnsmässa, när tillverkarna KABE och Adria arrangerade en egen mässa på Elmia, men nu är alltså den ”riktiga” mässan tillbaka.

Mässan slår upp dörrarna idag, den 7 september klockan 10:00 och pågår ända fram till söndag den 11 september klockan 16:00. På mässan kan du se nyheter i form av campingfordon och campingtillbehör, men dessutom bjuder mässan på folkfest med föreläsningar, barnaktiviteter, dans, räkfrossa och Oktoberfest.

Öppettider Elmia Husvagn Husbil 2022

  • Onsdag 7 sept: 10-18
  • Torsdag 8 sept: 10-18
  • Fredag 9 sept: 10-18
  • Lördag 10 sept: 10-18
  • Söndag 11 sept: 10-16

Vår resa till Elmia

För vår del startade resan igår. Vi körde från Pampas marina, där vi bor, på morgonen. Det var vi (Peter och Helena) i husbilen FREEDOM och Peters bror Micke, som jobbar med oss som annonssäljare, i den vita bilen. Kul!

Framme på Elmia – och monterbygge

Framme på Elmia var det dags att bygga monter. Puh vad mycket jobb! Men, till slut fick vi till en monter ändå!

I montern har vi produkter som man kan köpa med tema husbil/husvagn (riktigt fina mässrabatter när man köper mer än en!), vårt sommarmagasin samt lite give aways.

Träffa oss i montern!

Vi kommer vara på plats under hela mässan, med vår monter som du hittar i Lobby Syd. Välkommen dit för att prata en stund, få ett gratis ex av vår tidning eller kanske kika på vårt utbud av produkter med husbils- och husvagnstema.

Välkommen till våra föreläsningar!

Vi kommer att hålla tre föreläsningar under mässan, då vi berättar om resmål vi gillat extra mycket, och du är förstås varmt välkommen! Alla föreläsningarna hålls på Scen i Café Syd och du kan se programmet nedan.

Våra föreläsningar på Elmia Husvagn Husbil 2022

  • Torsdag 8 sept kl. 13.30: Vackra naturområden i norra Tjeckien. Plats: Scen, Café Syd i Kongresshuset
  • Fredag 9 sept kl. 13.30: Smultronställen i härliga Skåne. Plats: Scen, Café Syd i Kongresshuset
  • Lördag 10 sept kl. 13.30: Idylliska Korsvirkesvägen i Tyskland. Plats: Scen, Café Syd i Kongresshuset

Vi gör oss redo!

Vi står nu på campingen på Elmia. Det har blivit en första kväll med lite mat och vin i husbilen, och snart är det dags för mässa. Det ska bli riktigt kul! Ses vi?

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev