Meny Stäng

Äntligen mässa – Caravan Stockholm 2019

Annons

Äntligen har Caravan Stockholm 2019 dragit igång! Under de här dagarna står vi på husbils- och husvagnsmässan Caravan Stockholm i Kista. Väldigt, väldigt roligt! Under veckan har vi också hunnit med att hänga i Åre och bli inlåsta i en källare. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vilken vecka!

Alltså, vilken vecka! Vi kom hem från VM i Åre i söndags kväll, och sedan dess har det varit fullt upp både med jobb och blogg. Av någon anledning tänkte jag (Helena) hela tiden att mässan skulle starta på fredagen, men den började ju redan på torsdagen … En dag mindre för förberedelser alltså!

VM i Åre

Inlåsta i en källare …

I onsdags åkte vi in till Tysklands turistbyrå för att hämta lite broschyrer och kartor inför mässan. En tysk turistbyrårepresentant, som precis kommit till Sverige på praktik under sin masterutbildning, följde med oss ner i källaren där broschyrerna fanns. Vad hände? Jo, magnetkortet fungerade för att gå in i källaren, men när vi skulle ut igen slutade det fungera, och vi kunde inte komma ut ur källaren …

Klockan närmade sig fem på eftermiddagen, men som tur var lyckades vi få tag på en jurist på den svensk-tyska handelskammaren. “Jag ringer i ett lite ovanligt ärende, men vi är inlåsta i er källare …” Vi fick inte ens parkeringsböter, trots att vi blev sena till bilen. Happy Friday alltså!

Caravan Stockholm 2019

Mässan Caravan Stockholm 2019 drog igång i torsdags med buller och bång. Mässan pågår 14-17 februari på Kistamässan i Stockholm, och vi hänger (så ofta som vi kan) i vår monter på Destinationstorget. Kom gärna förbi och snacka bort en stund!

destinationstorget
Caravan Stockholm 2019

Vi föreläser också, vid två tillfällen, om sommarens husbilsresa genom sju länder och 50 destinationer. Jättekul om du vill komma och lyssna! Dessa tider kan du höra oss på scenen:

  • Fredag 15/2 kl. 16:00-16:30
  • Söndag 17/2 kl. 14-14:30

Det händer förstås också en massa annat roligt på Caravan Stockholm 2019! Det finns både husbilar och tillbehör och scenprogrammet innehåller allt från Husbilsskola till Shirley Clamp. Läs gärna mer på mässans webbsida.

Vad har varit bäst under din vecka? Ses vi på mässan?

Caravan Stockholm 2019

Missade du förra Happy Friday? Läs Amerikaner, helg i Åre och ny layout

Prenumerera på vårt nyhetsbrev