Meny Stäng

Furuviks camping – vid Furuviksparken

Peters yngre bror med familj och deras grannar är i Furuviks camping över helgen. Så vi tänkte överraska dem lite … Vi parkerade bredvid deras husbil och tält på campingen och satte oss att vänta på att de skulle komma tillbaka från Furuviksparken. Om de blev överraskade? Ja, det kan man väl lugnt säga …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att bo på Furuviks camping

Campingen i Furuvik ligger alldeles intill Furuviksparken, och det är smidigt att bo här om vill besöka parken. Man kan också köpa paket, där både camping och entré ingår i samma pris. Vi stod på en grön gräsmatta i en dunge, och hade inte långt till servicehuset.

Furuvksparken

Överraskning

Visst kan det vara kul att överraska någon!? Peters bror Dennis och deras grannar hade verkligen ingen aning om att vi planerade att komma till Furuviksparken och Furuviks camping.  Vi hade inget speciellt för oss, så vi tänkte att en överraskning kunde vara på plats!

Sagt och gjort, vi körde till Furuviks camping och rullade in och parkerade bredvid Dennis och deras grannars husbil. Just då var ingen hemma, eftersom de var inne på campingen, så vi satte oss att vänta. Och efter ett tag kom de förstås!

Mygg
Mycket mygg medan vi väntade …

Trevlig kväll på Furuviks camping

Snacka om att de blev överraskade! De såg oss redan på avstånd och det var tydligt att detta inte var något de väntat sig. De såg riktigt överraskade ut. Själva hade de haft en bra dag i Furuviksparken och de hade verkligen haft tur i lotteriet. Hur många stora chokladvinster finns det egentligen?

Vi hade en trevlig kväll med god mat och dryck på campingen, och bland barnen och ungdomarna blev det en hel del spel vid datorerna. En bra kväll helt enkelt!

Vinster
Vi vet vilka som vann ALLA de stora chokladvinsterna i Furuviksparken …
Husbil
Billie och Pontus i vår husbil på kvällen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev