Meny Stäng

Populärt på FREEDOMtravel – vi visar statistik

Vad är mest populärt att läsa på FREEDOMtravel? Ibland är det intressant att kolla på statistik. Förra veckan tog vi reda på vilka bilder som gillas mest på vårt Instagramkonto, och nu kan vi visa upp vad som är mest populärt på bloggen.

Mest populärt under 2019

Vi kom fram till att det som är absolut mest populärt på vårt Instagramkonto är bilder på husbilar. Nu har vi också gått igenom statistiken för vår blogg FREEDOMtravel, för att se vilka blogginlägg som är mest populära. Vi har använt statistikverktyget Google Analytics och visar statistiken för 2019.

Statistik

Mest populära blogginläggen

Av de 10 mest populära inläggen på vår blogg handlar fyra om husbilar och ett om bilsemester. Allra mest populärt är ett reportage om plåtisar, som haft över 19 000 sidvisningar i år. I övrigt är det inlägg om olika destinationer i Europa som lästs. Bland annat har många svenskar klickat in sig på våra reportage om Riga och om nakenstaden Cap d’Agde i Frankrike.

 1. 12 plåtisar och en liten husbil
 2. Checklista för bilsemester – bila i Europa
 3. Europas största länder
 4. Rigas sevärdheter – 9 saker att göra i Riga
 5. Cap d’Agde – största nakenstaden i Frankrike
 6. Semester på Brac i Kroatien – tips till ön Brac
 7. Att resa med husbil i Polen
 8. Coola minihusvagnar och husbilar på Caravan i Helsingfors
 9. 13 saker att se och göra i Brygge i Belgien
 10. Besiktning och stor service av husbil
12 plåtisar
Plåtisar på Caravan Stockholm 2018

Mest populära sidor om länder

Vi skriver ju inte bara blogginlägg. I menyn kan du också hitta ”resmål”, och där under finns alla länder vi besökt. Peter lägger in massor av intressant och rolig information där – och så hittar man förstås länkar till alla våra blogginlägg! Den mest besökta landssidan på vår blogg i år är ”Polen”, som haft över 8500 sidvisningar 2019.

 1. Polen
 2. Tyskland
 3. Sverige
 4. Kroatien
 5. Albanien
Grand hotel Sopot
Grand Hotel i Sopot i Polen

Mest populära sidor om ställplatser och campingar

Vi har också sidor på bloggen där vi listar ställplatser och campingar. Sidorna hittas under ”Ställplatser” i menyn. Under varje land listar vi de ställplatser och campingar vi själva har besökt – från norr till söder, med kartor, information och ofta länk till aktuellt blogginlägg. Den mest populära ställplatssidan handlar om Tyskland och har under året haft över 8500 sidvisningar.

 1. Tyskland – ställplatser och campingar
 2. Polen – ställplatser och campingar
 3. Kroatien – ställplatser och campingar
 4. Italien – ställplatser och campingar
 5. Frankrike – ställplatser och campingar
Ställplats Templin
Wohnmobil Rastplatz Templin i Tyskland

Väntad eller förvånande statistik?

Statistiken över vad som är mest populärt på FREEDOMtravel är nog huvudsakligen väntad. Vi vet att inlägg om husbilar och om destinationer i Europa är populära. Sedan hade vi kanske inte väntat att inlägget om nakenstaden i Frankrike skulle hamna så högt på topplistan … Vad läser du helst om på vår blogg?

Peter & Helena Bergström med resebloggen FREEDOMtravel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev