Meny Stäng

11 husbilar på camping i Tyskland

Annons

Nu är vi framme på vår camping i Tyskland. Igår morse startade vi tidigt genom att gå runt på ställplatsen i Trelleborg och kolla in vilka husbilar som “var med oss”. Sååå himla skönt att träffa ett gäng glada och sköna husbilister som var taggade på resan till Wismar. Vid sju-snåret rullade vi mot färjan …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Färjan Trelleborg – Rostock

Efter att vi kört från Stockholm till Trelleborg var det dags att ta färjan. Vi hade bokat resan med StenaLine, men reste ändå över med TT Line. De två färjelinjerna verkar ha någon slags överenskommelse med varandra …

Vi åkte med färjan Huckleberry Finn och kan tyvärr inte säga att den är speciellt spännande, även om den är helt ok för transport över till Tyskland. På morgonen serverades en frukostbuffé och sista timmen en (ganska trist) lunchbuffé. I övrigt hände inte mycket. Tur att vi hade sällskap med 22 trevliga och glada husbilister!

Färja Trelleborg - Rostock
Vi rullar på färjan i Trelleborg ….
Rostock
På väg in i Rostock hamn

Ostsee camping i Tyskland

När vi till slut kom fram till Rostock i Tyskland var det dags för lite shopping i Border Shop och för att rulla mot Ostsee camping utanför Wismar. Detta har varit en dag med massor av upplevelser och intressanta möten. Jag önskar att jag hade fotograferat mer, men vi har haft fullt upp med att prata med människor och organisera resan, och fotograferandet har helt enkelt hamnat i andra hand …

Kvällen igår spenderade vi på campingen (i regnet) och på campingens restaurang Oase. Idag bär det av in till den stora festen i Wismar!

Camping Tyskland
Kväll utanför husbilen på Ostsee camping i Tyskland
Alla våra bästa tips om Tyskland. Klicka på bilden!

Översta bilden: Peters bror Micke, hans fru Nilla och deras vän Christina på Ostsee camping

Prenumerera på vårt nyhetsbrev