Meny Stäng

Stora Nolia i Piteå – mässan med allt

Annons

Vi är inne på vår tredje dag på Stora Nolia-mässan i Piteå och vi kan bara konstatera  – detta är mässan där man kan hitta allt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Allt från knappnålar till grävmaskiner

Vi har flera gånger hört att man kan hitta ”allt från knappnålar till grävmaskiner” på Stora Nolia, och det stämmer verkligen. Vi har tidigare kollat in området med husbilar, området med motorfordon och hallen med mat och dryck. Dessutom kan man hitta sånt som möbler, trädgårdsprodukter, kläder, design, friluftsutrustning och ja … det mesta egentligen.

Hem & Dig
Inte helt solklart vad man hittar i en butik som heter ”Hem & Dig”, men lite allt möjligt verkar det som
Uppblåsbar pool
En uppblåsbar pool från Rio Pool kanske? Ishinken från fejpo.se är för övrigt självlysande och man skiftar färg med en liten fjärrkontroll …

Att hitta vänner … och att tappa bort sig

Förutom att man hittar massor av prylar på en sådan här mässa kan man förstås träffa gamla och nya vänner. Häromdagen träffade vi våra bloggvänner Dessan och Kjell och idag träffade vi en annan bloggvän – nämligen Henny som skriver den trevliga bloggen Osorterat.

Vi fick en trevlig pratstund och vi kommer säkert ses imorgon igen. Då ska Henny nämligen vara med i ”Gör om mig” och få en helt ny stil med hjälp av frisören och makeupartisten Eva-Lena Rylander och stylisten och kostymdesignern Hedvig Andér, som båda är kända från TV. Resultatet kommer visas på scen och det ska förstås bli spännande!

Osorterat
Helena och Henny från bloggen Osorterat
Vilsecentral på Stora Nolia
En ”Vilsecentral” verkar vara en himla bra grej – jag tappar jämt bort mig på såna här ställen!

Stora Nolia

En helhet över stora Nolia är väl att det finns väldigt mycket olika produkter att handla. Bor du i en storstad så minimeras utbudet av vad du kan vara intresserad av, och är du inte en friluftsmänniska så åk inte dit.

Sverige runt
Så här glad blir man norröver
Piteå
Lite kändisar dök upp på vägen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev