På Nordens största husvagns- och husbilsmässa, Elmia Husvagn Husbil 2023, arrangeras ”Destinationstorget” – i samarbete med FREEDOMtravel. Över 30 000 campare och husbilsresenärer möts för årets stora folkfest, och då passar det utmärkt att inspirera och inspireras till årets resmål!

Vad är Destinationstorget på Elmia Husvagn Husbil 2023?

Elmia Husvagn Husbil är en folkfest och Destinationstorget, som arrangeras i samarbete med det digitala resemagasinet FREEDOMtravel, kommer bli en fest i festen. På Destinationstorget kommer du hitta:

 • Utställare med fokus på resor och destinationer
 • Stor scen med föreläsare
 • Utlottningar varje dag med fina priser
 • Lunchmusik
 • Smakprovningar
Destinationstorget på Elmia Husvagn Husbil
Föreläsning på Elmia Husvagn Husbil, foto: Elmia AB

När och var arrangeras Destinationstorget?

 • När? 6-10 september 2023
 • Hur många besökare? Cirka 30-35 000
 • Var? Elmia Husvagn Husbil i Jönköping (F-Hallen/det stora tältet)

Välkommen att besöka Destinationstorget!

Planerar du att besöka Nordens största husvagns- och husbilsmässa, Elmia Husvagn Husbil, 2023? Missa då inte att kika in på Destinationstorget, där du hittar massor av inspiration till din nästa resa!

Destinationstorget ingår i biljettpriset och är en plats där du hittar massor av tips om resmål och inspirerande föreläsningar, samtidigt som du kan ta del av underhållning och har chans att vinna fina priser.

Elmia Husvagn Husbil med Destinationstorget

Föreläsningar på Destinationstorget 2023

Destinationstorget på Elmia Husvagn Husbil 2023 kommer samla en rad spännande föreläsare. Du kan räkna med föreläsningar om resmål och resrutter i både Sverige och utomlands, samt om saker som är bra att tänka på under resan. Här kommer vi, när det närmar sig, uppdatera med föreläsningsprogrammet!

Utställare på Destinationstorget 2023

Här kan du se några av de utställare som redan är inbokade på Destinationstorget 2023. Utställarförteckningen kommer kontinuerligt att uppdateras.

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden, med bland annat mousserande CAMP, i praktisk förpackning.

CampingSverige.se är Sveriges största campingportal med material som riktar sig till hela familjen. Här finns presentationer av campingplatser, ställplatser, återförsäljare och verkstäder.

Dragsö Camping & Stugby  är en fyrstjärnig modern campingplats på en egen ö i kärnan av Blekinges skärgård. Med broförbindelse, tre kilometer från Karlskrona centrum.

Finnlines erbjuder båtresor över Östersjön, med ett flertal avgångar till Tyskland, Finland och Åland varje dag. 2023 debuterar Finnsirius och Finncanopus.

First Camp är Skandinaviens ledande campingkedja, med 55 destinationer i Sverige, Norge och Danmark.

Resemagasinet FREEDOMtravel på Destinationstorget

FREEDOMtravel är ett digitalt magasin om resor, äventyr och camping, med 4000 reportage om resmål, sevärdheter och upplevelser.

Destination Glasriket AB marknadsför och utvecklar Glasriket i Småland, i kommunerna Emmaboda, Lessebo, Nybro och Uppvidinge.

Där Norr möter Söder – Hälsingland Gästrikland

I Glada Hudik träffar du människor med en öppen attityd, dessutom finns ett levande kulturarv där gamla traditioner möter dagens nya impulser.

Kosta ligger i hjärtat av Glasriket. Här hittar du bland annat Kosta Glasbruk, Kosta Glascenter, Kosta Boda Art Gallery, Kosta Boda Art Hotel och Kosta Safaripark.

Nortrip-guiden är en upplevelseguide för husbilsresenärer som reser i Norge. 168 värdar från Agder i söder till Finnmark i norr, och parkera gratis till nästa dag.

ToolBox Consulting arbetar med marknadsföring av olika destinationer, framför allt i Finland. På mässan presenterar de flera spännande finska resmål.

Turistbyråshopen samlar broschyrer och kartor från hela Sverige på ett och samma ställe, och distribuerar smidigt material till alla som är intresserade.

Vill du också ställa ut på Destinationstorget?

Destinationstorget på Elmia Husvagn Husbil 2023 bjuder på ett fantastiskt tillfälle att visa upp destinationer, campingar, rederier, sevärdheter och aktiviteter! Välkommen att boka monteryta!

Vill ditt företag passa på att hitta på något extra roligt? Kanske föreläsa, arrangera en utlottning eller bjuda på något? Då är detta rätt tillfälle! Prata med oss så bollar vi gärna idéer tillsammans!

Kontakt för bokning och planering

FREEDOMtravel: Micke Tjälldén, Tjälldén Media

 • Tfn: 070-597 02 12
 • E-post: micke@tjallden-gruppen.se

Elmia Husvagn Husbil: Jonas Berglund, försäljningsansvarig

 • Tfn: +46 36 15 21 20
 • E-post: jonas.berglund@elmia.se

Destinationstorget – ett samarbete mellan Elmia Husvagn Husbil och FREEDOMtravel

Elmia Husvagn Husbil är Nordens största husvagns- och husbilsmässa. Webbplats: elmia.se/husvagn

FREEDOMtravel är ett digitalt resemagasin med cirka 90 000 läsare/månad (Google Analytics). Magasin: freedomtravel.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev