Meny Stäng

Nyårsafton på Wallmans i Stockholm

Annons

Vi firade Nyårsafton på Wallmans i Stockholm tillsammans med våra vänner Lennart och Beata. Här serveras man en 6-rätters middag i salongen medan musikalartisterna både showar och serverar. Så, hur var maten, showen och festen? Här kommer vår review!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En riktigt bra show

Artisterna på Wallmans är faktiskt riktigt, riktigt bra! Kanske är det inte så konstigt heller. Det finns många unga lovande musikalartister och konkurrensen är hård. Att få jobba på Wallmans är, vad jag förstått, det näst bästa efter att jobba på de riktiga musikalscenerna.

Tre tjejer och tre killar uppträdde med dans och sång och en fjärde tjej bidrog med alla möjliga cirkuskonster. Musiken var allt från pop till rock och hyllningar till alla de stora musikstjärnor som gått bort under året. Stor variation och bra scenframträdanden!

Nyår på Wallmans
Nyårsafton på Wallmans
Nyår på Wallmans
Wallmans
Nyårsafton på Wallmans

God 6-rätters meny

Man väljer väl inte egentligen Wallmans för matens skull, och vi hade inga höga förväntningar. Men vi måste säga att vi blev positivt överraskade! De tre förrätterna (hummersoppa, sojamarinerad lax och råbiff) var riktigt goda. Huvudrätterna (sjötunga och oxfilé) höll kanske inte riktigt samma nivå, men var ändå klart godkända. Efterrätten (en tallrik med flera olika små efterrätter) var det inte heller något fel på. En oväntat bra matupplevelse alltså!

Mat Wallmans
Den tredje förrätten var en supergod råbiff

Nyårsafton på Wallmans – festen då?

Ett stort räkneverk räknade ner till 12-slaget och alla skålade glatt och önskade varandra Gott nytt år. Sedan brakade festen loss. Eller rättare sagt, sedan borde festen ha brakat loss. Vi måste säga att DJ:n spelade ganska tråkiga låtar och det blev inte alls så trångt på dansgolvet som det hade kunnat bli. Men vi hade i alla fall en supertrevlig kväll! Har du varit på Wallmans nån gång? Vad tyckte du?

Baren på Wallmans i Stockholm
I baren – Nyårsafton på Wallmans i Stockholm
Nyårsfirande på Wallmans
Tack Beata och Lennart för en trevlig kväll!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev