Meny Stäng

Medieåret 2016 – radio, tidningar, priser och en filmstjärna

Annons

Igår skrev vi om bloggåret 2016 och vad statistiken hade att berätta och för någon vecka sedan skrev vi om reseåret 2016. Nu är det dags att sammanfatta medieåret 2016! Det har hänt en del i våra sociala kanaler, vår blogg har fått priser och vi har varit med i radio och tidningar. Och det ska man väl passa på att glädjas åt!? Om du inte orkar läsa allt, så scrolla längst ner i inlägget och klicka vidare så att du kan se reklamfilmen som Peter är med i!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Mer sociala medier!

Under 2016 har vi fått fler följare både på vår Facebook-sida och på vårt Instagram-konto, och är nu uppe i ca 1600 följare på vart och ett av ställena. Superkul! På FB delar vi våra blogginlägg, men lägger också upp bilder ibland eller delar andras inlägg. På Instagram lägger Peter upp foton, och det är oftast helt andra bilder än de vi visar på bloggen. Följ gärna du också!

Vad har mer hänt? Jo, vi har öppnat en Youtube-kanal, där vi har hela …. (trumvirvel)… 6 följare! Om du också börjar följa kommer vi snabbt öka flera procentenheter, haha. Samtidigt får du möjlighet att se våra filmer och 360-videos!

Instagram
Vårt Instagram-konto

Överraskande utmärkelser

Vi kan konstatera att bloggen fick flera smickrande utmärkelser under året. Allra roligast var kanske att bli nominerade till Golden Pen Award i Kroatien, för alla artiklar vi skrivit om fantastiska Kroatien. Och hjälp vad överraskade vi blev när vi vann utmärkelsen “Travel Innovator 2016”!

Radio och tidningar

Under 2016 var vi med i radio eller podd tre (!) gånger. Det har också blivit en tidningsartikel om oss och två intervjuer online.

Två artiklar för Expressen

Under 2016 publicerade vi också två artiklar om resmål för Expressen/Allt om Resor. Roligt!

Kroatien i Allt om resor

Året då Peter blev filmstjärna

Sist, men inte minst, måste vi ju lyfta fram 2016 som året då Peter blev “filmstjärna”. Du kanske minns när Peter berättade om reklamfilmsinspelningen? Nu är filmen klar och du kan se den på vår Facebook-sida! Det han gör reklam för är inte Hulken-serier eller Miljöpartiet, som man kanske kan tro, utan Kiliaro, som är en lagringstjänst för foton och videofilmer.

Filminspelning

Översta bilden i inlägget: Poddinspelning från början av 2016, bild från attresapodden.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev