Meny Stäng

Nominerade till ”Golden Pen Award 2016” i Kroatien

Kroatiens turistbyrå har nominerat oss till det årliga priset ”Zlatna penkala” eller Golden Pen Award för vårt bloggande om Kroatien. Vi har fått en fantastiskt fin motivering, och dessutom är vi inbjudna till prisutdelningen i Split i slutet av april. Waow! Sååå himla roligt det här. Och självklart får du ”följa med” på resan på bloggen!

Golden Pen Award

”Golden Pen Award” delas varje år ut till bästa resereportage, TV-program eller blogg om Kroatien. Den kroatiska turistbyrån har uppmärksammat vårt bloggande under våra två månader i Kroatien under september till november 2015 och nominerat vår blogg i kategorin bästa onlinemagasin/blogg! Vi blev verkligen förtjusta i Kroatien under vår tid där, och det känns roligt att de uppmärksammat detta. I nomineringen skriver de bland annat:

The travels through Croatia, filled with experiences of beautiful nature and exquisite food, have all been documented in a series of 50 posts on their blog. The abundant photos of crystal clear turquoise sea, hidden bays and spectacular nature intrigued their readers and brought further attention to the blog.

Prisutdelning i Split

Vi tycker att det är fantastiskt roligt att ha blivit nominerade till detta pris, men det räcker inte, vi är också inbjudna till prisceremonin i Split i slutet av april. Sååå himla spännande!

Vi vet ännu inte så mycket mer än att vi ska spendera 2-3 dagar i Split och ta del av ceremonin, och självklart kommer vi att blogga om spektaklet. Hoppas du hänger med! Så länge kan du läsa om våra bästa restips i Kroatien.

Nominering till "olden Pen Award 2016 i Kroatien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev