Meny Stäng

Husbil & Husvagn skriver om vår resa

I det senaste numret (nummer 3, 2016) skriver tidningen Husbil & Husvagn om vår 1 år långa resa runt Europa med husbilen. Numret kom ut lagom till mässan i Kista och det var riktigt kul att få se reportaget direkt på plats! Nu är nog det nya numret snart ute i butik också …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Tidningen Husbil & Husvagn

Tidningen Husbil & Husvagn kommer ut med ett fullspäckat nummer varje månad. I varje nummer hittar man massor av reportage om husbilar, husvagnar, campingar och destinationer. Redaktionen provkör olika fordon, gör produkttester och ger relevant konsumentinformation. 

Tidningen var självklart på plats under mässan Caravan Stockholm i Kista. De trodde inte själva att det senaste numret med vårt reportage skulle hinna fram till mässan … men det gjorde det!

Husbil & Husvagns monter var populär under mässan Caravan Stockholm
Montern hos Husbil & Husvagn var populär under mässan Caravan Stockholm

Besök i husbåten från husbil & Husvagn

För några veckor sedan fick vi besök i husbåten av en supertrevlig reporter från Husbil & Husvagn. Hon ville höra om vår 1 år långa resa runt Europa med husbilen och ställde frågor om precis allt. Vi förstod inte riktigt hur hon skulle lyckas få ihop all den där informationen till ett reportage, men det gjorde hon förstås!

Reportaget finns i det senaste numret, som är så färskt att det fanns på mässan och kanske i händerna på prenumeranterna, men kanske inte i butikerna riktigt ännu. Men väldigt, väldigt snart!

Reportage om oss i tidningen Husbil & Husvagn
Reportage om oss i tidningen Husbil & Husvagn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev