Meny Stäng

Camper med slide-out och ”Mini-Move”

Vi är inte riktigt klara med rapporteringen från mässan Caravan Stockholm ännu. Nu är det dags att presentera några övriga intressanta finurligheter som vi fick stifta bekantskap med … en camper med  slide-out och en ”Mini-move”.

Tidigare rapporter från mässan

Vi har presenterat våra allmänna intryck och vi har skrivit om våra favorithusbilar på mässan. Men, vi har alltså en hel del spännande kvar att berätta om. Håll till godo!

Camper med slide-out

Jag har inte tänkt så mycket på campers (bodel som fästs på en pickup) förut, men jag måste säga att jag blev ganska sugen när jag såg Adventurer Euroliner, som visades av Camperways. Med en camper kan man ta sig fram i stort sett var som helst, och det är ju ganska coolt!

Invändigt var det dessutom mer bekvämt och mysigt än jag kunnat ana. Inte minst i Adventurer Euroliner, som har en slideout, som alltså kan fällas ut när man stannat och gör bodelen betydligt luftigare. Liiite sugen är jag faktiskt … Skulle du kunna tänka dig en camper?

Adventurer Euroliner
Adventurer Euroliner
Mysig sittplats och sovplats inuti Adventurer Euroliner
Mysig sittplats och sovplats inuti Adventurer Euroliner

Mini-Move – batteridriven el-scooter

Många vill ju ha med sig något mindre och smidigare fordon i husbilen, oavsett om det är cykel, elcykel, moppe eller motorcykel. På mässan år 2014 visades fordonet trikke, som vi blev lite nyfikna på. Mässpriset var någorlunda ok, men när vi letade efter den senare hade den stigit betydligt i pris.

I år visades istället Mini-Move, en liten batteridriven el-scooter. Fordonet är hopfällbart, väger 18 kg och behöver laddas i 2-4 timmar för att köra 40-45 km. Längst fram kan man fästa en cykelkorg, och priset landar på ca 11 tusen kronor. Vad tänker du – är det här ett fordon du kan tänka dig att ha med dig i husbilen när du är på resa?

Den batteridriva el-scootern Mini-Move
Den batteridriva el-scootern Mini-Move

Prenumerera på vårt nyhetsbrev