Meny Stäng

Lyssna på oss i radio P5 Sthlm

I morse var vi med i direktsändning på radio P5 Sthlm, i morgonprogrammet med Kim Kärnfalk och Farzad Nouri. De ville prata med oss om vår 1 år långa resa runt Europa med husbil. Superkul förstås! Men lite nervöst också …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

På plats i Radiohuset i morse

Klockan 07:00 i morse parkerade vi Mini-Freedom vid Radiohuset och letade oss in genom entrén. Kim och Farzad hittade oss snabbt och såg till att vi fick kaffe och kände oss lugna och bekväma… eller nåja, så lugn och bekväm som man nu kan känna sig när man strax ska bli intervjuad i direktsändning. Klockan 07:30 var det dags att sätta sig framför mikrofonerna …

Intervju om husbilsresan runt Europa

Kim och Farzad undrade bland annat hur vi kom på att resa med husbil, hur man planerar för ett helt års resa och vad det egentligen kostar att vara på resande fot i ett helt år. När det blev paus för musik pratade vi lite om fördomar om camping och om fördelarna med husbil och det lät som att både Kim och Farzad blev sugna på att ge sig iväg på en husbilsresa …!

Vill du lyssna på intervjun? Själv tycker jag att det är superjobbigt att höra min röst så jag hoppar nog över, men om du vill kan du klicka igång inspelningen nedan och leta dig fram till 1:28:30 …

Uppdatering: Intervjun finns inte längre tillgänglig

Kim Kärnfalk och Farzad Nouri, radio P5 Sthlm
Kim Kärnfalk och Farzad Nouri, radio P5 Sthlm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev