Meny Stäng

Bildekaler: Mini-Freedom

Annons

Vi befinner oss hos våra vänner i Arboga nu. De har hyrt vinterförråd åt både sin och vår husbil, och har även hjälpt oss att köpa en ny personbil medan vi varit på resande fot. Igår ägnade vi större delen av dagen åt att städa ur och tvätta husbilen – och åt att fixa till vår nya Mini-Freedom med bildekaler.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Familjen Freedom

Nu finns det alltså inte mindre än tre medlemmar i familjen Freedom: husbilen, husbåten och lillbilen, som jag numer kallar Mini-Freedom. Den nya familjemedlemmen är en Renault Clio från 2005 med motorvärmare, som vi köpt begagnad. Peter ville verkligen ha en liten bil den här gången, men har aldrig haft en såhär liten bil förut så han tycker att det känns som att köra go-kart! Och så ville han förstås ha en Freedom-bil …

Att sätta fast bildekaler

Peter beställde dekalerna till bilen på Dekaltrim.nu. På hemsidan kunde man själv skriva in valfri text och välja typsnitt, färg och storlek. Dekalerna levererades försiktigt hoprullade och igår var det dags att fästa dem på bilen. Först fick man tvätta och blöta bilen. Dekalerna trycktes sedan fast på önskvärd plats, och så drar man försiktigt bort skyddshöljet. Sedan är det bara att försiktigt rätta till och trycka bort eventuella luftbubblor. Om du ser den här bilen nu så vet du att det är vi!

Nya Mini-Freedom
Nya Mini-Freedom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev