Meny Stäng

Ny skoförvaring i husbilen

Annons

Nu har vi en ny skoförvaring i husbilen. Skoförvaring är ju alltid lite av ett problem i husbilen. Hur ska man få plats med alla skor? Nu har vi kompletterat våra lådor i garaget med en ny typ av skoförvaring i husbilen, nämligen en hängande förvaring på insidan av ena garageluckan.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Klädstången i garderoben rasade

Igår rasade klädstången i garderoben ner, med resultatet att alla skjortor, klänningar och jackor låg i en enda stor hög på golvet … Klädstången har suttit i många år och till slut blev trycket av kläderna för tungt och upphängningsanordningen gav vika. Det är ju aldrig kul när något rasar ihop, men fördelen kan vara att man tar tag i det hela och ser till att ordna en ännu bättre lösning!

Klädförvaring i vår husbil

Vi förvarar en del av våra kläder inne i husbilen. I lådorna runt sängarna har vi sådant som underkläder, strumpor, skärp, T-shirts och tröjor. Sådant som man vill hänga är inte lika praktiskt att förvara inne i husbilen. Därför har vi byggt en klädstång i den ena halvan av garaget, som vi spärrat av med en skiva mot den andra halvan där vi förvarar utemöbler och grill och sånt.

På klädstången i garaget hänger vi skjortor, klänningar och jackor. Vi har också lådor här bak där vi lägger lite blandade saker såsom skor och väskor. Idag blev det till att köpa ny klädstång och montera upp. Samtidigt passade vi på att fixa lite annat.

Klädförvaring i husbilen
Klädförvaringen i vår husbil

Ny skoförvaring i husbilen

När vi fått upp den nya klädstången passade vi på att montera den skoförvaring som vi haft med oss från Sverige, men som vi inte kommit oss för att sätta upp tidigare. Peter köpte skoförvaringen i butiken Granit i Stockholm innan vi åkte, och nu satte vi alltså upp den på insidan av den ena garageluckan. Här får man plats med sex par skor – perfekt komplement till andra förvaringsmöjligheter i husbilen!

Skoförvaring i husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev