Meny Stäng

Äntligen här – nya produkter med husbils- och husvagnsmotiv

Annons

Nu är de äntligen här, våra nya produkter med husbils- och husvagnsmotiv! Vi är fantastiskt glada att kunna presentera en hel rad nya produkter för alla som älskar husbils- eller husvagnslivet. Detta firar vi med att starta med en galen kampanj med riktigt fördelaktiga ”mässpriser”!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Efter lång väntan …

När vi från början utvecklade den nya kollektionen med produkter med husbils- och husvagnsmotiv, tillsammans med Anna på det svenska företaget Pufz, såg det ut som att vi skulle kunna ha alla produkter hemma redan under våren 2021. Sedan medförde pandemin den ena förseningen efter den andra …

Men nu, efter lång väntan, har vi (nästan) alla produkter i butiken. Vi väntar ytterligare en leverans i mitten av juli, så då fylls det på ännu mer!

Kampanj med ”mässpriser”

Vi går direkt ut med en kampanj med rejält reducerade priser. När vi från början planerade gjorde vi nämligen en stor beställning på produkter som vi planerade att sälja till mässpriser på Elmiamässan.

Nu blir det ju ingen Elmiamässa, så vad gör vi? Jo, vi kör mässpriser här i webbutiken istället! Kampanjen med dessa låga priser gäller på det lagret som vi tog hem för mässan. När det är slut går priserna upp till det normala igen. Så om du vill handla, så passa på nu!

Freedomtravel Elmia
Ingen mässa … men mässpriser!

Ytterligare rabatter för vip-kunder

För vip-kunder finns ytterligare rabatter att hämta. Så, hur blir man vip-kund då? Jo, man anmäler sig till vårt nyhetsbrev som skickas ut en gång i månaden. Om du redan gjort det kan du kolla i det senaste nyhetsbrevet efter info om rabatter. Annars kan du anmäla dig här nedanför. Nästa nyhetsbrev kommer i slutet av juli.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

Produkter för köket – kökshanddukar, grytlappar och nya diskdukar

I webbutiken hittar du just nu massor av produkter för husbils- och husvagnsköket. Vi har tagit fram kökshanddukar med en bård av husbilar eller husvagnar och grytlappar i väl tilltagna mått, så att de ska räcka till ordentligt när man tar tag i heta kastruller. Disktrasorna har vi haft i butiken sedan tidigare, men nu har designen fått ett lyft med större och tydligare tryck. Dessutom finns, sedan tidigare, våra grytunderlägg i silikon. Just nu kampanjpris på alla produkterna!

Textilier för en ombonad känsla i husbilen/husvagnen

Vi har tagit fram en rad produkter i textil, som hjälper till att öka mysfaktorn i husbilen eller husvagnen. För sängen finns både bäddset (påslakanset) och örngott som kan köpas separat. För badrummet finns både mindre handdukar och större badhanddukar, båda i skön bomullsfrotté. Dessutom har vi tagit fram en jaquardpläd i extra fin kvalitet. Denna älskar vi själva! Och ja, självklart, kampanjpriser på allt!

Ännu fler produkter för husbilen/husvagnen

Trodde du att det var klart nu? Nej, inte riktigt! Nyckelringar i form av husbilar eller husvagnar har funnits ett tag i webbutiken, men nytt är att de nu finns i två nya färger utöver svart: grått och turkos. Snart kan du också matcha i husbilen/husvagnen med snygga glasunderlägg. Dessa fick vi bara några exemplar av till att börja med så den ena varianten är redan slut, men håll ut, en ny leverans kommer i mitten av juli. Och vi behöver inte säga det igen väl? Kampanjpriser på allt!

Och kom ihåg! Vi har en fast fraktavgift på 49 kronor, men om du handlar för minst 500 kronor så bjuder vi på frakten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev