Meny Stäng

Badrummet i husbilen/husvagnen – tips och kommande produkter

Visst vill man ha det mysigt i badrummet i husbilen/husvagnen! Vi har funderat en hel del över vad som är hemtrevligt, och hur man samtidigt får det hela att fungera praktiskt. Nu har vi tagit det hela ett steg längre och håller på att utveckla nya produkter. Idag visar vi lite av det som kommer!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att planera badrummet i husbilen/husvagnen

Hur planerar man på bästa sätt i badrummet i husbilen/husvagnen? Badrum i husbilar och husvagnar är oftast relativt små, så det finns förstås inte utrymme att göra vad som helst, men å andra sidan är det ju ännu viktigare att planera bra i små utrymmen.

Badrum i husbil
Badrummet i vår husbil (duschrummet finns till vänster)

Ser inte badrum i husbilar och husvagnar olika ut? Jo, utformning och design kan skilja en hel del. Först och främst kan det variera hur duschen är placerad. Skåp och lådor kan också vara utformade på olika sätt. Här är några olika badrum i husbilar och husvagnar:

Badrummet i plåtisen Inspire Camper 5,99
Chausson badrum
Badrummet i husbilen Chausson 630 
Badrummet i husbilen LMC Cruiser Comfort T712
obby 495 excellent
En kik in i badrummet i husvagnen Hobby 495 Excellent

Vad kan man tänka på i badrummet i husbilen/husvagnen?

När det kommer till att planera i badrummet i husbilen/husvagnen så tänker nog alla olika. En del satsar på nya lösningar som t.ex. förbränningstoalett, och andra fokuserar på stilen och färgerna. I vårt lilla badrum är textilierna viktiga. I övrigt har vi har kommit fram till några lösningar som passar bra för oss:

  • Små askar/korgar/necessärer för ordning i badrumsskåpen
  • Utnyttja baksidan av dörren, för spegel eller hängare

Produkter för husbilen/husvagnen

Vi har gett oss in i att utveckla produkter för husbilen/husvagnen, tillsammans med det svenska företaget Pufz. De första produkterna kom förra året och bestod av diskdukargrytunderlägg och nyckelringar. Alla produkterna är tillverkade i miljövänliga och slitstarka material, som dessutom ligger still och dämpar skrammel när man kör. Perfekt i ett campingfordon alltså!

Kommande produkter – handduk och badhandduk

Nu har vi, som du kanske vet, tagit fram ännu fler produkter tillsammans med företaget Pufz. Vi har tryckt på startknappen och nu väntar vi “bara” på produktion och leverans. Tyvärr innebär pågående pandemi att alla leveranser tar mycket längre tid än normalt.

Vi hade räknat med att ha produkterna i shoppen i maj, men de kommer tyvärr inte komma förrän runt midsommar. Så länge bjussar vi på några foton på varuproverna! Vi har tidigare visat bilder på den kommande pläden, produkter för husbils/husvagnsköket och produkter för sovrummet i husbilen/husvagnen.

Nu är det dags att förhandsvisa ytterligare två produkter, nämligen handdukar och badhanddukar med husbils- och husvagnsmotiv. Gillar du dem? Vi blev väldigt glada när vi packade upp dem – de är precis så mjuka och fina i kvaliteten som de skulle vara!

Vi hoppas att handdukarna ska finnas i butiken runt midsommar men om du vill vara säker på att få ett exemplar (upplagan är begränsad) kan du anmäla intresse redan nu genom att bli en del i VIP-gruppen (det blir du genom att anmäla dig till nyhetsbrevet, som vi skickar ut en gång/månad) och därefter skicka ett mejl till oss.

Fler tips för badrummet i husbilen/husvagnen

Vilka är dina bästa tips badrummeti husbilen eller husvagnen? Har du kommit på någon smart lösning som du vill berätta om? Eller vill du kanske tipsa oss om någon produkt som du saknar, och som du tycker behöver utvecklas? Skriv, skriv!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev