Meny Stäng

Vårens kollektion husbil/husvagn – en första sneak peek

Vi är på gång med vårens kollektion av produkter med tema husbil/husvagn. Här kommer en första sneakpeek (tjuvtitt) på en av produkterna som kommer att komma. Än så länge har vi bara några produktprov hemma … Vad tycker du?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vårens kollektion husbil/husvagn

Igår berättade vi om arbetet med att utveckla nya produkter. Fantastiskt roligt och kreativt, men också snårigt och utmanande. Vi är glada att samarbeta med det svenska företaget Pufz, som har lång erfarenhet av produktutveckling och många kontakter i branschen.

Just nu håller vi tillsammans på att finslipa utvecklingen av vårens textila kollektion med tema husbil/husvagn. Vi har kommit långt i processen och har nyligen fått hem produktprover. Sååå himla spännande! Idag får du kika på två av produktproverna tillsammans med oss.

Produktprov: Jaquardpläd

En jaquardvävd pläd är en av de mest exklusiva produkter vi satsar på i vår. Plädarna är grå på ena sidan och vita på andra sidan och finns i två utföranden, en med husbilar och en med husvagnar. Vi har nu fått hem proverna, och även om producenterna hoppar över vissa detaljer när de skickar prover, så tycker vi att resultatet känns superbra. Fantastiskt skön kvalitet! Vad gillar du dem?

Eftersom detta är produktprover kan det hända att vi gör vissa justeringar innan vi har det färdiga resultetet, men detta är i alla fall ett viktigt steg på väg. Plädarna är 130 x 160 cm stora, så man kan verkligen kura ihop sig i dem, hemma eller i husbilen.

Gillar du dessa jaquardplädar med husbils- eller husvagnsmönster?

Priserna är inte satta ännu, eftersom det fortfarande finns viss oklarhet kring slutliga produktions- och leveranspriser. Det som däremot är spikat är att alla som går med i vår VIP-klubb, genom att prenumerera på nyhetsbrevet, kommer att få rabatt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

Eftersom detta är en lite mer exklusiv produkt kan vi initialt inte beställa alltför många. Det innebär att vi inte vet hur långt lagret kommer räcka. Om du kommer med i VIP-gänget kan du också lämna in ett intresse på mejl, så håller vi en åt dig och meddelar dig först när de kommer. Obs! Det är bara en intresseanmälan, så du väljer förstås senare om du har lust att handla eller inte.

Fler sneak peeks på vårens kollektion

Under det senaste året, när man knappt kunnat resa, har vi liksom många andra engagerat oss i andra saker. Bland annat har vi startat en webbshop och startat med produktutveckling. Det har varit spännande, roligt och lärorikt, men också väldigt utmanande och stundtals svettigt. Så många detaljer att gå igenom och så många beslut att fatta. Om vi anat hur mycket jobb det skulle bli hade vi kanske aldrig vågat, men ibland är det ju bra att man är lyckligt ovetande, eller hur!?

Vi har redan berättat om produktutvecklandet, och snart ska vi också berätta om hur det var att starta en webbshop. Dessutom kommer vi visa fler av produkterna som kommer till våren. Redan nästa helg är det dags att visa nya produkter, så missa inte det!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev