Meny Stäng

Reklamfilmsinspelning

Annons

Ok, det är Peter som är sminkad och vid tangentbordet. Förra veckan var det reklamfilmsinspelning av en ny tjänst på nätet, och jag var med som en grönsak, nja, inte riktigt men nästan. Det var en molntjänst! Vad fasen är ett moln?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Någon smart person har kommit fram till att om vår dator vill ta ett bad i ett glas vitt eller rött, så sparas allt vi har kärt i ett moln. Kan vi inte ha en positiv relation till det här och säga att vi sparar allt i en regnbåge. Häng  med!

Innehållsförteckning

Reklamfilmsinspelning

Jag fick veta via kontakter att de skulle spela in en reklamfilm för företaget Kiliaro. Det var en tjej i branschen som heter Cecilia och som jag känner sen tidigare och som sa att hon ställer upp. Vi får inte betalt men vi tycker att det är kul så nu kör vi.

Jag hämtade upp henne i Stockholm och vi for ut på söder sida om Stockholm. Jag hade packat en del ombyten för det hade kommit några bilder om hur företaget ville ha det. Min vän Cecilia hade varit ute på galej kvällen innan så hon var lagom mosig, haha.

Cecilia
Cecilia fixar det här!
Full fart
Nu är det full fart
Filmutrustning
Mera grejor

Fullt hus

Vid tio och efter flera koppar kaffe för Cecilia (bakfull) kom kamerateamet, stylisten och två tjejer med en ettåring som skulle vara med. Hans namn var Nickolas och han brukade alltid vara glad, MEN inte idag.

Det lassades in kamerautrustning, lampor och hela bord med smink och lille Nickolas såg vettskrämd ut. När allt var på plats skulle den lille filmas först. Planen var att han skulle få citronskivor vid köksbordet och göra sura miner. NU KÖR VI! Han älskade citron och inga sura miner, haha.

Grön

De filmade Cecilia och mig i olika vinklar och det var kablar, lampor innanför och utanför och folk överallt. Nu var det dags för min stora entre att bli GRÖN. Stylisten skrattade åt masken som hon lade på och det ska bli kul att se hur det ser ut på film.

Stylistens verktyg
Verktygen för stylisten
Målad grön
Nu är jag en grönsak

Jag fick flera uppgifter på olika tagningar men den svåraste som jag inte visste om var att Cecilia och jag skulle gräla, och jag skulle vara ganska arg, grönmålad. Det var skitsvårt och jag hade velat ladda för det innan, för jag är alltid glad, hmmm, klurigt. Jag trodde man blev röd när man blir arg?

Jag övar på att vara arg
Jag övar på att vara arg och Cecilia bara skrattar och hur lätt är det?

Kiliaro

Kiliaro är en tjänst på nätet som bara kostar 19 kronor i månaden. Du får hur många GIG som helst jämfört med vad andra tjänster erbjuder. Du sparar foton, videoklipp, ja mycket som du håller kärt i den digitala världen. Jag vet inte om det är bra för jag har inte använt det, men prova på! FREEDOMtravel på nya äventyr igen.

Har du varit med på film eller som stylist någon gång?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev