Annons

Letar du efter inspiration för nyårsafton 2023? Vi har skrivit massor om nyårstraditioner, nyårsmat och nyårsfirande, så vi tänkte att den kan vara en idé att samla all läsning på ett och samma ställe. Idag bjuder vi på nyårsfrossa!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hur firar du nyårsafton 2023?

Hur firar du nyårsafton 2023? Är du hemma, träffar du släkt och vänner eller befinner du dig kanske på resande fot? För oss brukar det bli lite olika. Vi har många gånger firat in det nya året utomlands, bland annat i Nya Zeeland, Kenya, Ukraina, Malaysia, Filippinerna, Portugal, Israel och Sri Lanka.

Vi har också flera gånger firat nyårsafton hemma i Sverige, antingen hemma i husbåten eller hemma hos vänner. Ibland har vi gått all in för att laga många goda och lyxiga maträtter. Någon gång har det varit en större fest, och någon annan gång har allt blivit inställt på grund av sjukdom och det har slutat med en lugn hemmakväll. Olika helt enkelt!

New year Sri Lanka
Nyårsafton på en strand i Sri Lanka för några år sedan

Inspiration för nyårsafton 2023

Här på freedomtravel.se skriver vi ju mest om resor och upplevelser av olika slag, men det inkluderar ju också sådant som kultur, traditioner och mat. Varje gång vi firat nyår utomlands har vi skrivit om våra upplevelser. Dessutom har det blivit en hel del artiklar om festmat, delikatesser och drycker … För ja, vi älskar god mat!

Inspiration för nyårsafton 2022
Hummersoppa, serverad med fileade tomater och stekt spetskål, på nyårsafton för några år sedan

Massor av läsning om nyårsafton och nyårsfirande

Här nedanför har vi nu samlat massor av läsning om nyår, som inspiration för nyårsafton 2023. Du hittar artiklar om nyårsresor, nyårstraditioner i olika länder, nyårsmenyer, delikatesser och allt möjligt annat … Kanske hittar du något av intresse. Håll till godo!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev