Meny Stäng

Gott Nytt År önskar FREEDOMtravel

Annons

Ett riktigt Gott Nytt år önskar vi på FREEDOMtravel! Det är den sista dagen under 2023 idag, och vi ser fram emot ett nytt spännande år.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nyårsfirande 2023/2024

Hur firar du in det nya året? Oavsett om du väntar in 2024 i lugn och ro hemma, om du ska på fest eller om du firar utomlands så önskar vi en fin nyårsafton. Vi kommer spendera kvällen tillsammans med våra goda vänner Lennart och Beata, med lite god mat och genom att skåla in det nya året vid 12-slaget.

Limhamn Fyrverkerier

Detta önskar vi oss 2024

Om vi får önska något inför 2024 så önskar vi slut på alla hemska krig. Det är verkligen sorgligt att mänskligheten inte kan sluta kriga, när vi istället behöver jobba tillsammans över gränserna, för att ta hand om vår planet så att vi och våra barn kan fortsätta njuta av denna fantastiska plats.

Vi ser fram emot 2024

För egen del ser vi fram emot 2024. Vi har flera spännande resor planerade, eller snarare halvplanerade eller på idéstadiet. Det blir både resor med flyg till lite mer exotiska destinationer, där vi inte varit förut, och resor med husbil, då vi bland annat planerar att upptäcka för oss nya delar av Sverige. Vi kommer snart berätta mer om årets resplaner!

Följ oss under 2024

Vi hoppas att du vill följa våra resor och äventyr också under 2024. Här på freedomtravel.se skriver vi mer utförliga reportage om resmål, som blandas med resenyheter (på måndagar), Happy Friday blogginlägg (på fredagar) och reportage från våra gästskribenter, från världens alla hörn.

För att inte missa något kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då får du ett mejl i veckan, med veckans reportage (om du skulle ångra dig finns förstås en länk för att avregistrera längst ner i varje nyhetsbrev). Fyll bara i din e-postadress nedan:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du kan också följa oss på Instagram. Där delar vi bilder och händelser (stories) från våra resor, samt från husbåtsliv och husbilsliv. Där heter vi @freedomtravelnews. Vi skriver alltid på svenska först, och därefter på engelska.

Gott Nytt år!

Nu önskar vi ett riktigt Gott Nytt år! Vi ser fram emot att ses och höras under 2024!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev