Menu Close

Facebook live, Nokia-puhelin takaisin ja SAS:n uusi ruoka

Taas se alkaa! Markkinoilla tapahtuu koko ajan, ja haluan, että pysyt ajan tasalla. Et voi sulkea kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu, koska silloin saatat vanheta, haha. Facebook-live - Nokian puhelin takaisin ja SAS uutta ruokaa. Tästä se lähtee!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Facebook live

Nyt on mahdollista lähettää Facebook-lähetys ystävän tai seuraajan kanssa, mutta ensin iOS-sovelluksella. Jos sinun tai jonkun lapsesi/ystäväsi mielestä on hauskaa lähettää suoraa lähetystä jostain, mitä teet, tämä on mielestäni erittäin hauskaa. Kuvittele, että kyseessä on festivaali Espanjassa ja sinulla on ystävä siellä, joten voitte puhua suorassa lähetyksessä ja nähdä kuvia samaan aikaan. Vähän kuin uutislähetys, ja miksei siinä voisi olla vähän hauskaa.

Facebook live
Facebook live

Nokia 3310

Nokia 3310 on palannut! Pieni puhelin, jota myytiin 126 miljoonaa kappaletta, on palannut. Se maksaa 560 kruunua, mutta siinä ei ole dataa eikä sovelluksia voi ladata. Mitä siinä on, no Snake, jota kaikki pelasivat siinä puhelimessa, mutta kestääkö tämä todella. Se nähdään.

Nokia 3310
Nokia 3310

SAS:n uusi valikko

Nyt SAS on herännyt, ja toivotan heidät tervetulleiksi tulevaisuuteen. He aloittavat paremmalla ruoalla, he sanovat. Uusi muotoilu on ainutlaatuinen alalla, ja se on saanut vaikutteita take away -kulttuurista. Lounas ja päivällinen on pakattu kuutioon, joka on helppo syödä työn, lukemisen tai elokuvan katselun ohessa.

Uudella ruokalistalla on norjalaista vuonolohta, ruotsalaista lammasta ja tanskalaista vasikanlihaa sekä paikallisesti kasvatettuja vihanneksia ja juureksia Skagsin tilalta. Pääruokaan kuuluu myös lisukkeena täytetty suolainen muffinssi. Ruoka ja juomat ovat nyt saatavilla Skandinavian ja Euroopan lennoilla, ja ne sisältyvät SAS Plus -hintaan ja niitä voi ostaa SAS Go -palvelusta.

- Pyrimme jatkuvasti löytämään paikallisia tuottajia läheiseen yhteistyöhön, jossa voimme kehittää ruokalistamme yhdessä ja varmistaa, että tarjoilemme sesongin mukaisia raaka-aineita, olipa kyse sitten Il Fornaion kiviuuni-leivästä, Stenhuse Gårdin parsasta, Hedh Escalanten käsintehdystä suklaasta tai Tollby Gårdin perunoista", sanoo SAS:n keittiömestari ja ateriasuunnittelija Peter Lawrance.

SAS nya mat
Tämän pitäisi näyttää tältä

Totta vai tarua?

Kuulostaa siltä, että olemme menossa huonoimpaan ravintolaan, eikö kuulostakin! Ketä minun pitäisi uskoa? Olin viime syksynä SAS:n uuden SAS Neon avajaisissa, ja he sanoivat, että kevääseen mennessä koneissa on nopea internet.

Sinun on puolustettava sitä, mitä teet, ja nyt olemme olleet vuoden puolivälissä, enkä ole vielä kuullut, että sitä olisi olemassa. Onko SAS menossa samaan suuntaan kuin sanomalehdet ja puhumassa paljon roskaa vain mainostaakseen itseään ja saadakseen markkinaosuutta? Haluan nähdä tuloksia!

Mihin unelmiemme matkat johtavat?

Ticket privatresor AB on tehnyt kyselyn siitä, minne haluaisit matkustaa, jos voit unelmoida. Olemme tehneet listalle 1, 2 ja 8 ja voimme suositella niitä lämpimästi.

Ruotsalaisten suosikki unelmakohde

 1. Australia ja/tai Uusi-Seelanti, 17 prosenttia
 2. Matka paratiisisaarelle (esim. Mauritius, Fidži tai Sansibar), 16 %.
 3. Road trip Yhdysvalloissa, 15 prosenttia
 4. Luontomatka (esim. Galapagos-saaret, Borneo), 9 prosenttia.
 5. Risteily Karibialla, 5 prosenttia
 6. Safarimatka Afrikassa, 4 prosenttia
 7. Erämatka Alaskaan, 3 prosenttia
 8. Trans-Siperian rautatie, 3 prosenttia
 9. Edestakainen matka Aasiassa, 3 prosenttia
 10. Edestakainen matka Etelä-Afrikassa, 3 prosenttia
 11. Inca Trail Machu Picchulle, 3 prosenttia
 12. Edestakainen matka Etelä-Amerikassa, 2 prosenttia
 13. Etelämantereelle suuntautuva tutkimusmatka, 1 prosentti
 14. Patikointi, Kilimanjaron kiipeily, 1 prosentti

Jäitkö paitsi viimeisimmistä matkauutisista? Lue Siruimplantit, vapaa-ajan messut ja matkatoimittajaksi ryhtyminen

Tilaa uutiskirjeemme