Meny Stäng

Facebook live, Nokia telefon tillbaka och SAS nya mat

Annons

Då kör vi igen! Det händer saker hela tiden på marknaden och jag vill att du ska vara lite uppdaterad. Du kan ju inte stänga av om allt som händer runt omkring dig, för då kanske du blir gammal, haha. Facebook live – Nokia telefon tillbaka och SAS nya mat. Nu kör vi!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Facebook live

Nu finns det möjlighet att sända Facebook med en vän eller följare, men först med iOS Appen. Om du eller någon av dina barn/vänner tycker det är kul att sända live med något ni gör så är det här väldigt kul tror jag. Tänk att det är en festival i Spanien och du har en vän där, så kan ni prata live och se bilderna på samma gång. Lite som en nyhetssändning och varför inte ha lite kul på vägen.

Facebook live
Facebook live

Nokia 3310

Nokia 3310 is back! Den lilla telefonen som såldes i 126 miljoner ex är tillbaka. Den kostar 560 kronor men det finns ingen data i den och du kan inte ladda ner appar. Vad har den då, jo Snake som alla spelade i den telefonen, men kommer det här verkligen att hålla. Vi får se?

Nokia 3310
Nokia 3310

Ny meny på SAS

Nu jäklar har SAS vaknat och jag välkomnar dem till framtiden. De kommer att starta med bättre mat säger de. Den nya designen är unik i branschen och inspirerad av take-away-kulturen. Lunch och middag kommer förpackad i en kub som gör det enkelt att kunna äta under tiden som man arbetar, läser eller ser en film.

I den nya menyn ingår bland annat norsk fjordlax, svenskt lamm och dansk kalv tillsammans med lokalt odlade grönsaker och rotfrukter från Skags gård. Till huvudmåltiden serveras även ett tillbehör i form av en fylld matig muffins. Maten och dryckerna finns nu ombord på skandinaviska och europeiska flygningar och ingår i priset i SAS Plus samt kan köpas till i SAS Go.

– Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala producenter för ett nära samarbete, där vi tillsammans kan utveckla vår meny och se till att vi serverar råvaror som är i säsong, vare sig det handlar om det stenugnsbakade brödet från Il Fornaio, sparrisen som växt på Stenhuse Gård, den handgjorda chokladen från Hedh Escalante eller potatisen som odlats på Tollby Gård, säger Peter Lawrance, Head chef and meal planner inom SAS.

SAS nya mat
Så här ska det se ut

Sant eller falskt?

Det låter som att vi ska gå på värsta restaurangen, eller hur! Vem ska jag tro på? Jag var på SAS invigning av nya SAS Neo i höstas och då sa de att till våren ska det finnas höghastighetsinternet på planen.

Man måste stå för det man gör och nu är vi på halva året och jag har inte hört att det finns ännu. Går SAS samma väg som dagstidningar och snackar massa skit bara för att marknadsföra sig och vinna marknadsandelar? Jag vill se resultat!

Vart Går våra drömresor?

Ticket privatresor AB har gjort en undersökning om vart du helst vill resa om du får drömma. Vi har gjort 1, 2 och 8 på listan och vi kan starkt rekommendera dem.

Svenskarnas mesta drömresmål

 1. Australien och/eller Nya Zeeland, 17 procent
 2. Resa till någon paradisö (t ex Mauritius, Fiji eller Zanzibar), 16 procent
 3. Roadtrip i USA, 15 procent
 4. Naturresa (t ex Galapagosöarna, Borneo), 9 procent
 5. Kryssning i Karibien, 5 procent
 6. Safariresa i Afrika, 4 procent
 7. Vildmarksresa till Alaska, 3 procent
 8. Transsibiriska järnvägen, 3 procent
 9. Rundresa i Asien, 3 procent
 10. Rundresa i Sydafrika, 3 procent
 11. Inkaleden till Machu Picchu, 3 procent
 12. Rundresa i Sydamerika, 2 procent
 13. Expeditionsresa till Antarktis, 1 procent
 14. Vandring, klättring i Kilimanjaro, 1 procent

Missade du förra resenyheterna? Läs Chipimplantat, fritidsmässa och bli resereporter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev