Meny Stäng

Inspelning av Gåsmamman och sköna sommardagar

Har du sett TV-serien Gåsmamman? Har du tänkt på att den delvis utspelar sig här i vår marina? Det kommer tydligen komma ytterligare en säsong, för nu har filmteamet varit här för inspelning av Gåsmamman igen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

I övrigt har vi hängt på däck i det fantastiska vädret. Vi har tyvärr inte kommit iväg med husbilen, eftersom det fortfarande är många fel på den som måste åtgärdas, men tur då att vi har så fint här i marinan.

Ny inspelning av Gåsmamman

TV-serien Gåsmamman är en svensk thriller-serie som kretsar kring trebarnsmamman Sonja Ek (Alexandra Rapaport). Sonjas liv slås i spillror när hon inser att hennes make är djupt involverad i organiserad narkotikahandel, och när hon plötsligt tvingas in i ett farligt spel för att skydda sin familj.

I serien ägs marinan vi bor i av kriminella gäng, och det är ganska bisarrt att titta på serien och höra hur de pratar om att sälja marinan … Man har också kunnat se allt från barnafödslar till fingrar som håller på att skäras av i ett av våra grannhus. Vad som händer i den kommande säsongen vet vi förstås inte …

Gåsmamman Pampas
Inspelning av nya avsnitt av Gåsmamman i en av aquavillorna

Sköna sommardagar

Husbilen är hemma från verkstan igen, men tyvärr är det alla möjliga fel på den. Vi kan inte ge oss ut med den ännu, utan måste både till verkstad och ta tag i försäkringsbolag. Peter berättar mer om det snart.

Det känns jobbigt att vår husbil inte mår bra, men i övrigt går det ingen nöd på oss hemma. Igår hängde vi nästan hela dagen på däck i det fina vädret. På eftermiddagen knackade det sedan på dörren. Där stod Peters son Robin och hans fru Alexandra! Det blev en väldigt trevlig kväll med en spontant hopplockad grillmiddag.

Pampas Solna
Lunch med räkmacka och bubbel
Pampas marina
Trevligt med överraskande besök av Robin och Alexandra!
Grilla sparris
Peter vid grillen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev