Meny Stäng

Ombord på lyxiga Celebrity Silhouette

Annons

För två veckor sedan fick Peter chansen att gå ombord på lyxiga Celebrity Silhouette, som låg i hamn i Stadsgården i Stockholm. Fartyget tillhör Celebrity Cruises, som ingår i varumärket Royal Caribbean International, och ombord hittar du alla möjliga bekvämligheter. Här finns till och med en stor gräsmatta!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Har du varit ombord på ett sånt här fartyg någon gång? Om inte kan du få en ”sneak peak” genom att kolla in Peters film!

Stort och lyxigt kryssningsfartyg

Celebrity Silhouette är ett stort och lyxigt fartyg med plats för ca 2800 passagerare. De flesta av hytterna har utsikt utåt och 80 procent har egen balkong.

Fartyget kryssar i Nordeuropa såväl som i Medelhavet och i Karibien, och när man inte lägger till vid någon spännande destination finns det en hel del att sysselsätta sig med ombord. Det finns bland annat åtta olika restauranger, ett poolområde med utomhuspooler, SPA med inomhuspooler och ett bibliotek.

Celebrity Cruises
En av alla restauranger på Celebrity Silhouette

Riktig gräsmatta

Om man tar sig högst upp på däck, till The Lawn Club, kommer man ut på ett område med en riktig gräsmatta. Här finns mysiga soffgrupper där man kan grilla vid en ”egen” grill. Här skulle inte vara så dumt att slå ihjäl några timmar en härlig dag med fint väder! Det är lite svårt att förklara allt, men kolla gärna in Peters film!

Vad är dina erfarenheter av kryssning?

Vi har faktiskt aldrig åkt på någon riktig kryssning (om man inte räknar Finlandskryssningar!), men vi ska komma iväg på en kryssning i Medelhavet i höst. Vi har blivit mer och mer sugna på att prova på det här sättet att resa, så det ser vi verkligen fram emot! Vilka är dina erfarenheter av att kryssa?

bloggare
Med på den här lilla exklusiva visningen var bloggarna Lina, Peter, Diana och Marlene

Prenumerera på vårt nyhetsbrev